Нарачка од ebay

• Креатор на темата Креатор на темата JumboMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 јуни 2008
Мислења
42
Поени од реакции
2
Сакам да нарачам наочари од ebay. Цената е околу 100$. Дали некој има искуство со нарачување, односно ме интересира дали ќе имам тука во Македонија некои дополнителни давачки кога ќе пристигнат (поштарина, царина...)?

Сакам да нарачам наочари од ebay. Цената е околу 100$. Дали некој има искуство со нарачување, односно ме интересира дали ќе имам тука во Македонија некои дополнителни давачки кога ќе пристигнат (поштарина, царина...)?

Да. Ќе имаш висока камата. Ако купуваш немој да оставаш само 100% на сметка стави повеќе бидејќи банката за трансферот зима пари и на местото кај што треба да стигнат парите ќе фалат. Мене тоа ми се има случено, зато очајно ни треба PayPal!

Ako nesto kupuvas moras samiot da si ja platis postarinata

dali mozi nekoj da mi kazi kolku bi me kostale na primer naocari od 20 dolari,da mi stignat. odnapred fala.

Наочари од 20 долари веројатно ќе те чинат околу 30, со поштарина, комплет. Ако се поскапи од незнам таму точно која сум беше (50 евра мислам), тогаш и данок и царина ќе треба да платиш, па пиши уште 50% плус од цената.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom