Најубавата торта

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Добро јас сакам од таа првата со марципан. Кога ќе ја направи викај да ја пробаме. :)

Ednas pravev torta za moeto kumasince koga slavese prv rodenden. Korite ispadnaa bezveze, katastrofa...dupka u sredinata...ali zatoa toa morase da se popolni so fil, taka da imase fil edno tri kila. I koga ja probaa site bea oduseveni od toa kolku e tortata bogata :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Најубава торта за мене е торта Најлон така е наименувана од Храна и вино ,беше можеби во некое издание 2009 год.ќе го видам бр.следен пат и ќе ви кажам ..навистина прекрасна ,и кога правам дома секогаш правам по тој принцип само менувам некогаш смоква и орев во падишпанот ,некогаш урма,а оргиналниот рецепт е со крем бананчиња ,значи со два фила во едниот растопено чоколадо а во другиот крем бананчиња а некогаш за промена ставам желе бомбони ,значи како дa ја направиш прекрасна е само по тој принцип...преубава е .

Милка торта
a500d640ba108797bf1e96ce1c003f3f_header.jpg

336fa79b1b965e4f0c5f17a76d1d4e9b_view_l.jpg

Што торта е ова? Овошна ?
Што отворив раносабајлечки на темава цел ден ќе ми се поремети :icon_mrgr:

Овошна, и можеш да ја комбинираш со какво сакаш овошје или евентуално сезонско, ама како годи за од сабајлечки коа ќе станеш едно парче (вака како ти сеа) да не ти распрераскажувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom