Најтенкиот мобилен на светот

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.485
Поени од реакции
35.404
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com

Никој не веруваше дека Motorola, која е позната по производство на најтенките мобилни телефони, ќе биде победена токму од Samsung.
Samsung го презентираше својот нов модел на мобилен телефон SGH-P300, кој е со димензии речиси како една кредитна картичка.ѓѓ

Тој тежи 65 грама и е "дебел" само 9 милиметри. Колку за споредба, досега најпознатиот тенок мобилен од Motorola, Razr V3 има 14 mm.

Покрај малата маса и димензии, Samsung во P300 успеа да вгради и камера со 1,3 милиони пиксели, MP3 плеер и Bluetooth, но сеуште нема податоци за издржливоста на батериите.

Acid напиша:
Никој не веруваше дека Motorola, која е позната по производство на најтенките мобилни телефони, ќе биде победена токму од Samsung.
Samsung го презентираше својот нов модел на мобилен телефон SGH-P300, кој е со димензии речиси како една кредитна картичка.ѓѓ

Тој тежи 65 грама и е "дебел" само 9 милиметри. Колку за споредба, досега најпознатиот тенок мобилен од Motorola, Razr V3 има 14 mm.

Покрај малата маса и димензии, Samsung во P300 успеа да вгради и камера со 1,3 милиони пиксели, MP3 плеер и Bluetooth, но сеуште нема податоци за издржливоста на батериите.

sega motorola pak izleze so nof mobilen, ne pamtam bash tochno kako se vikashe ali gledaf na reklama pred 3-4 dena. rekoa najtenok mobilen do sega, potanok i od Rejzerot. ali ne kazhaa kolku e tochno

Site lugje sakaat se voodesuvaat na golema kola ,golema kuka ,golema mok ,golem k** :) a koga e vo prasanje mobilen site sakat pomal telefon :)

Освен мене :icon_lol: колку пати сум се карал за мојот телефон бил голем, не бил убаво ова, она. Сите телефони до сека ми биле ЦИГЛИ ама сум ги купувал ради опциите. Јас ја гледам функционалноста не изгледот. Најбоље телефон што сум го имал Ericsson R310 (како не бе). A за овој горе многу ми личи на дигитрон маме му ебам. Иначе јес да е ова постар пост и ми воскреснувате стари теми од прееска ама новиот самсунг е потенок.

krusha03 напиша:
Освен мене :icon_lol: колку пати сум се карал за мојот телефон бил голем, не бил убаво ова, она. Сите телефони до сека ми биле ЦИГЛИ ама сум ги купувал ради опциите. Јас ја гледам функционалноста не изгледот. Најбоље телефон што сум го имал Ericsson R310. A за овој горе многу ми личи на дигитрон маме му ебам. Иначе јес да е ова постар пост и ми воскреснувате стари теми од прееска ама новиот самсунг е потенок.

pa per veligden e, hristos voskrese pa mora i temive da gi voskresnuvame

e vistina ima mn tenki mobilni napredna e tehnologijata nema sto

Nikoj ne moze so Samsug,a posebno ne Motorola,za inovacii se zakon!pozz..

a што велите за најдебелиот?!?

36.jpg

неможам сеа точно со зборови да ви доловам колку е дебел, отприлика колку 3комада 3310ки.
јас го имам на работа а и мислам дека во Промо Сименс Мобиле го имаат како макета.

сепак ни на оваа слика не изгледа нешто толку многу дебел колку што е у живо, башка мојов е со дупла батерија.

п.с. не ги гледајте прстите на човекот за да направите споредба оти има луге со дланки колку цела моја глава, напрајте споредба со лап топот.

32.jpg

sasha напиша:
Nikoj ne moze so Samsug,a posebno ne Motorola,za inovacii se zakon!pozz..

Не се сложувам баш со тебе..

Гледај нешто од Nokia...

Attachments

• nokia888_01.jpg
    nokia888_01.jpg
    12,2 KB · Прегледи: 29
  • nokia_888_1.jpg
    nokia_888_1.jpg
    11,6 KB · Прегледи: 27
ova од нокиа е доста старо, мислам дека 2004 година или така нешто. И не е ништо посебно.

Епа да.. ама интересно изгледа :) зборов ми беше дека и Nokia имаат добри иновации и дизајни :)

Мислам дека самсунг произведува најтенки мобилни, ама во последно време и моторола им конкурира, а нокиа никако.

5.9 милиметри, Samsung Ultra Edition 5.9, 3 мегапиксели камера.
samsungu100.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom