Најспремна подгрупа....

• Креатор на темата Креатор на темата Забавата е во Кругот
  • Време на започнување Време на започнување

Најспремна подгрупа....

• Вкупно гласачи
    15
Статус
Затворена за нови мислења.
З

Забавата е во Кругот

Гостин
Да гласаме кој е најспремна подгрупа во Македонија....
Ќе ги поставам според мене 3 те најспремни,најсилни најголеми подгрупи,со кои своите групи се гордеат......

1.Комити Ченто(подгрупа на Комити)
Секогаш спремни момци,момци кои работат многу на маркетингот на својата подгрупа,момци позади кои стојат безброј акции......
Млади но со големи МУДА....
w6ppu8.jpg

8yvozb.jpg

30bjptu.jpg

2.Герила(подгрупа Фемили Аеродром)Екипа на бело,екипа која го дрма Скопје било кога и било каде.....

ny8mdd.jpg

28heqza.jpg

11i0p6x.jpg

3.Екипа 1060(подгрупа ЦПБ)Патриотска група од Ѓорче,силна екипа,и екипа која има доста напади врз сечени...

20k39yb.jpg

1z5t91z.jpg

iefdjb.jpg

Екипа 1060 има најака фајтерска екипа, каде-каде појака од наведениве.
Комити Ченто се најактивни според мене, и највеќе за залагааат. Ако гледаме фајтерски екипи, ондак според мене екипа Front од Комити е најсилна.
Неможеш Комити Ченто да ги ставиш пред FRONT, Комити НЛ, ЛФ 30+ кога станува збор за јачина, од проста причина што просечна разлика во години е сигурно 7-8 :D

Ако под најспрмна се подразбира тепање и напади тогаш дефинитивно 1060. А ако се подразбира залаганост и организраност тогаш се Комити Ченто

1060 од овие наведените :) Не требало баш вака..Ченто се најактивна али не верувам најака подгрупа да се ..Фронт,Тврдокорни за тепање се појаки,појаки и од герила и 1060.За некоја година ке бидат ченто и траблмејкерс најаки екипи :D другиве се 30+..

Темава ќе иде под клуч додека не размислам како ќе иде гласањето и слично неможе рандом подгрупи секоја е во некој дел различна така да 1-2 дена клуч :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom