Најпривлечни политичари?

• Креатор на темата Креатор на темата Woman aquarius
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 мај 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
Eve kako za pocetok nesto poopusteno!Najprivlecnite politicari(za da ne bidat najseksi zatoa sto takvi nema)?Ako ne mozete da gi pronajdete vo Makedonija slobodno pobarajte niz svetot!Sepak povekje bi me interesiralo imame li nie onaka pretstavitelni ucesnici na politickata scena?!

Наташа Савова :back:

o6kwao.jpg

Ама гарант Б.Ц. меша прсти тука...не за џабе ја носи сегде со него...ко џебно ноже му е :pos:

Иво Котески (потпаролот на МВР)...
ма да неможам да најдам сличе од него​

Наташа Савова :back:

o6kwao.jpg

Ама гарант Б.Ц. меша прсти тука...не за џабе ја носи сегде со него...ко џебно ноже му е :pos:

Чекај бе оваа политичар е.....или?
Ај да ми речеш Весна Бендевска,ај,ама за оваа прв пат слушам,освен ако не е од младава генерација политичар-придружник.:toe:

Чекај бе оваа политичар е.....или?
Ај да ми речеш Весна Бендевска,ај,ама за оваа прв пат слушам,освен ако не е од младава генерација политичар-придружник.:toe:

Оваа е внука на Коста Јанковски, оној...кој го раскурца цел Прилеп заедно со Б.Ц. додека хараа со тутунот на Балканот заедно со Милошевиќ и Ѓукановиќ...Па најверојатно по заслуга е шеф на кабинет кај Бране :wink: Уз добар blowjob нормално :)

Оваа е внука на Коста Јанковски, оној...кој го раскурца цел Прилеп заедно со Б.Ц. додека хараа со тутунот на Балканот заедно со Милошевиќ и Ѓукановиќ...Па најверојатно по заслуга е шеф на кабинет кај Бране :wink: Уз добар blowjob нормално :)

Во овалната соба?:baeh:

Па веројатно хараат уште,само што сега инволвираа добар дел и од актуелнава довчерашна власт на ДПМНЕ со сателитите.:toe:
Инаку не е лоша,како.....“кабинетка“.....мислев.:pos2:

Брату, за сликава моеш да заработиш кривична .. подобро тргни ја (катастрофа монтажа - у секој случај :smir:)

Се ни се која од која, боже чувај грди.
Една да имаше, да се оправдавме, не пред нас, пред светов.

Brane e definitivno najsarmantnata faca na politickata scena!

Ермира Мехмети дефинитивно.

img455865a3ad364.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom