Најомилена споредна улога

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.475
Поени од реакции
25.446
во Серија. Да нема забуна во кој подфорум е отворена темава :).
Кои ликови ви оставиле најголем впечаток, покрај главните актери? Или можеби има некои поради кои гледате цели серии па после ви е мака ако ги нема.
Не е реткост спореден актер да биде тргнат после неколку епизоди/сезони од серија.
Само ве молам, без спојлери кој актер колку сезони се појавил во некоја серија, има некои кои не стигнале да изгледаат се што е актуелно :).
Да не ја тупам многу, еве кои актери ми текнуваат во моментов и играле ликови со кои сум се соживеал.

Carlos Bernard како Tony Almeida - 24.
243.jpg

Мојот омилен лик во серијата, покрај Џек Бауер, Тони Алмеида, во цели 2 сезони имаше poker face, човек воден според правилата... и наеднаш, бум :D. Ме изненади едно 10тина пати. Каков лик... еден од најдобрите кои сум ги гледал.

После него...
Henry Ian Cusick како Desmond Hume - Lost
Desmond-in-6x11.jpg

Кога станува збор за Lost, чудно ама првото нешто на кое ми доаѓа на памет е овој лик. Покрај Лок и Бен, Дезмонд ми е еден од омилените споредни ликови во серија воопшто.

И да го завршам воведниот пост со... мојата најомилена споредна улога на сите времиња.
Aaron Paul како Jesse Pinkman - Breaking Bad
jesse-pinkman-aaron-paul-2.jpg

И не, нема да се потрудам да го опишам овој лик затоа што искрено не знам како. Кога ќе ја гледате оваа серија ќе ви стане јасно, а тие што ја гледале... веќе им е. Сигурен сум дека на љубителите на BB Џеси им е омилен лик во цела серија.
Yeah, science. :cuc:

Овие одма ми паднаа на памет:
Jason Alexander - Seinfield
Dean Winters - OZ

Бони Бенет во VD
Bonnie_bennett.jpg

Поли Перет во НЦИС
abby_ncis.jpg

Питер Бојл во Everybody Loves Raymond
2331562.jpg

Џим Бивер во Supernatural

l35b2a08b0000_1_10785.jpg

Ивон Страховски во Chuck
Celebrities_yvonne_strahovski_chuck_bikini_oct_36198.jpg

Ќе се најде уште некој ама мометално тие ми текнаа.

Џимеј си го погодил Дезмонд каква улога имаше перфект !
Иначе еве според мене кој има најдобра глума :
1.Место и тоа заслужено го добива David Suchet во серијата Agatha Chirsty Poirot, во филмот актерот го игра главниот лик Херкуле Поаро и нема тука што да се коментира еден од најдобрите актери во цел свет, одлична глума одличен акцент.
David_Suchet_-_Poirot.png

Генерал Хамонд - Stargate SG1
Hammond.JPG

Клаус и Аларик - The Vampire Diaries
ustv_vampire_diaries_s02e19_klaus_06.jpg

0060796058f.jpg

Од NCIS, Аби е пресупер, ама сепак за мене, Даки е незаменлив лик. Никогаш не ми здосадиле неговите приказни.:)

ducky-ncis.jpg

...to be continued

1. Paulie Gualtieri од The Sopranos. Eден од најсмешните и најинтересните ликови во серијата. Исто така е алчен, стиснат, дволичен, превтртлив, би ти забил нож во грб без двоумење, лицемер и гзолижаш... Никој не би го посакал за пријател, but that's what makes him such a great tv character.
Paulie1.jpg

2. Omar Little од The Wire
50254_9341439925_6242726_n.jpg

3. The Janitor од Scrubs
961_6_full.jpg

4. Bunk Moreland од The Wire
bunk.jpg

5. Mike Ehrmantraut од Breaking Bad - Не знаев декa така се презива.
breakingbad01.gif

6. Arnold Rothstein од Boardwalk Empire.
Arnold-Rothstein-boardwalk-empire-16730342-330-495.jpg

7. Richard Harrow од Boardwalk Empire.
Richard-Harrow.jpg

8. Saul Goodman од Breaking Bad. :pos:
Saul_Goodman.jpg

9. Ronald Spiers од Band of Brothers.
37790.gif

10. Chandler Bing од... хех. Не знам баш дали е за споредна, ама ете. Сарказам мастер. :icon_lol:
images

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom