Најлоша аниме серија/филм

• Креатор на темата Креатор на темата TheQueen
  • Време на започнување Време на започнување

TheQueen

Поларна мечка од цвет на цвет
Член од
26 ноември 2013
Мислења
584
Поени од реакции
791
Локација
Milky Way
Која е најлошата аниме серија или филм кој го имате гледано.
Зошто не ви се допаѓа?

Така само ќе ги испровоцираш оние хард-кор фанови. :)

Сеедно, ако се лоши не ги гледај, ама сепак ќе ти ги препорачам Monster и Death Note.

Од Death Note има и филмови со реални ликови (јапонски), а од Monster ми се чини некоја си продукција или HBO ги зеле авторските права за да направат серија според анимираната серија Monster.
--- надополнето: 5 декември 2013 во 19:10 ---
Досеа мене најлош впечаток ми остави Deadman wonderland, а најисфорсирана ми беше Mirai Nikki.

P.s. 4200 mislenja! :cool:

Сеедно, ако се лоши не ги гледај, ама сепак ќе ти ги препорачам Monster и Death Note.

Од Death Note има и филмови со реални ликови (јапонски), а од Monster ми се чини некоја си продукција или HBO ги зеле авторските права за да направат серија според анимираната серија Monster.
Досеа мене најлош впечаток ми остави Deadman wonderland, а најисфорсирана ми беше Mirai Nikki.

Џабе е не ги поднесувам :D

Ништо лично, додуша ghost in the shell беше топ, али не е баш во таа категорија, или е? lol.

Ништо лично, додуша ghost in the shell беше топ, али не е баш во таа категорија, или е? lol.

Не сум го глеал тоа аниме затоа што немам време (јбг звучам како сите останати), ама нареден период ќе го погледнам. Иначе да. :)

А овие погоре ти ги давам, затоа што мислам дека си љубител на жанр исполнет со трилер и мистерија. (Monster). А ова Death Note не знам како да ти ја објаснам... има тема повеќе мислења види ја, ја имаат гледано и членови што не се толку по анимето. :)))

Soultaker. Секогаш кога ја гледав денот после ми беше меланхоличен. Али успеав да ја догледам.

Deadman Wonderland ја немам гледано и нема да ја гледам. А Mirai Nikki ја гледав и ми се допадна.
--- надополнето: 5 декември 2013 во 21:08 ---
Мојот least favourite филм е I love my younger sister. Не знам зошто воопшто го гледав тој филм. Мислам, се работи за близнаци кои се заљубени...бла, бла. Има и „такви“ сцени...Сеуште се каам што го гледав тоа..Пуф, инцест глупости..

Не туку објаснувај, ти си расист и хејтер.
Ги хејташ само зашо имале големи очи и им течеле солзи, а тоа само си ѕирнал на кратко на телевизија и ти изгледале бебешки а тогаш ти си бил у некои транс филмови.
Немаш глеано ниту една аниме серија и немаш право да збориш.
Гони се од темава се додека не изгледаш едно аниме и дадеш конструктивна критика зошто е лошо.

Не туку објаснувај, ти си расист и хејтер.
Ги хејташ само зашо имале големи очи и им течеле солзи, а тоа само си ѕирнал на кратко на телевизија и ти изгледале бебешки а тогаш ти си бил у некои транс филмови.
Немаш глеано ниту една аниме серија и немаш право да збориш.
Гони се од темава се додека не изгледаш едно аниме и дадеш конструктивна критика зошто е лошо.

Не тролај.

@шаринган One Piece :P се зезам немам ништо против О.Р. цим им се свиѓа на толку фанови мора да е добар
хммм аниме што не ми се допаѓа тешко да се каже затоа што обожавам аниме ма да има некои што не ми се допаѓаат еве на пример afro samurai и samurai champloo chemolosailor moon (бљах) и оние хомо анимеата како Boku no pico i free (фуј) нес сум ги гледал нема ни да ги гледам а слушнав дека правеле аниме верзија на powerpuff girls па мислам дајјјјј

Ех, ме примети.
Ама за последното не тролав, изгледај една аниме серија и дај конструктивна критика зошто е лоша.

Таман си реков да му објаснам, зошто изгледа некој тип на такви сери...
Со големи очи. xD

Еден таков пример е Naruto CHIBI. :)
naruto-chibis-naruto-chibis-6878936-1500-715.jpg

Chibi во превод би значело кратко или поточно мала личност/дете. :)
Овие серии Chibi се карактеристични по тоа што имаат големи очи.

Најлошо до сега ми е Naruto chibi 2 епизоди изгледав и почна да ми се повраќа за нигде е,па и Покемон ме нервира првите 6,7 сезони арни беа сеа трпеа, ама после само истото па истото нон-стоп и веќе преку .!. ми дојде и го баталив. Засега само тие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom