Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите.
![]()

Така само ќе ги испровоцираш оние хард-кор фанови.
Сеедно, ако се лоши не ги гледај, ама сепак ќе ти ги препорачам Monster и Death Note.
Од Death Note има и филмови со реални ликови (јапонски), а од Monster ми се чини некоја си продукција или HBO ги зеле авторските права за да направат серија според анимираната серија Monster.
--- надополнето: 5 декември 2013 во 19:10 ---
Досеа мене најлош впечаток ми остави Deadman wonderland, а најисфорсирана ми беше Mirai Nikki.
P.s. 4200 mislenja!![]()

Џабе е не ги поднесувам
Ништо лично, додуша ghost in the shell беше топ, али не е баш во таа категорија, или е? lol.

))Deadman Wonderland ја немам гледано и нема да ја гледам. А Mirai Nikki ја гледав и ми се допадна.Така само ќе ги испровоцираш оние хард-кор фанови.
Сеедно, ако се лоши не ги гледај, ама сепак ќе ти ги препорачам Monster и Death Note.
Од Death Note има и филмови со реални ликови (јапонски), а од Monster ми се чини некоја си продукција или HBO ги зеле авторските права за да направат серија според анимираната серија Monster.
--- надополнето: 5 декември 2013 во 19:10 ---
Досеа мене најлош впечаток ми остави Deadman wonderland, а најисфорсирана ми беше Mirai Nikki.
P.s. 4200 mislenja!![]()
Не туку објаснувај, ти си расист и хејтер.Џабе е не ги поднесувам
Ништо лично, додуша ghost in the shell беше топ, али не е баш во таа категорија, или е? lol.
Не туку објаснувај, ти си расист и хејтер.
Ги хејташ само зашо имале големи очи и им течеле солзи, а тоа само си ѕирнал на кратко на телевизија и ти изгледале бебешки а тогаш ти си бил у некои транс филмови.
Немаш глеано ниту една аниме серија и немаш право да збориш.
Гони се од темава се додека не изгледаш едно аниме и дадеш конструктивна критика зошто е лошо.
се зезам немам ништо против О.Р. цим им се свиѓа на толку фанови мора да е добар Ех, ме примети.Не тролај.
Ги хејташ само зашо имале големи очи и им течеле солзи, а тоа само си ѕирнал на кратко на телевизија и ти изгледале бебешки а тогаш ти си бил у некои транс филмови.
Не тролај.
Ех, ме примети.
Ама за последното не тролав, изгледај една аниме серија и дај конструктивна критика зошто е лоша.