Најинтересните моменти што сте ги виделе?

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Овој момент од погоре никогаш не ми стана јасен дали беше намерно.

Тоа беше кикс на голманот, може и намерно.Ама глаучот емерсон да ти даде гол, јас би се самоубил.
Тогаш Вердер беше многу јак и играше најубав фудбал.
Иако мене најинтересен момент ми беше од последно време Макај на Реал кога им даде гол у 9 секунда, се имам радувано.

Мене дефинитивно оваа ситуација

Стара навика јбг...:back:

Мене дефинитивно оваа ситуација

Стара навика јбг...:back:
Овој да не заборави дека не е во неговиот шеснаесетник:):)
Инаку на мене овој:vozbud:

Еве еден од поинтересните моменти и поинетересните голови на голманите и еден од повеќето на Толдо.
Врвен голман со голгетерски квалитети.:vozbud:

Еве еден од поинтересните моменти и поинетересните голови на голманите и еден од повеќето на Толдо.
Врвен голман со голгетерски квалитети.:vozbud:

се збрка овој коментаторот:vozbud:

мене дефинитивно овој

Meне овој

Топката беше повеќе од 1 метро во гол,а судиите не досудија...Убаво се сеќавам на мечот,кога дадоа гол Тотенхем почнам да мавам со раката по масата,а кога видов дека играта продолжи ми падна камен од срце

Meне овој

Топката беше повеќе од 1 метро во гол,а судиите не досудија...Убаво се сеќавам на мечот,кога дадоа гол Тотенхем почнам да мавам со раката по масата,а кога видов дека играта продолжи ми падна камен од срце
Мафија бе Манчестер, или толку се глупи судиите.

се збрка овој коментаторот:vozbud:

мене дефинитивно овој

Ептен ме наежи ова..
Иначе се знае кој е .Финале 2006 кога со глава Зидан му еба матер на Матеразци.Боље крај на една таква кариера немало.

Meне овој

Ај кога сме веке кај судиите погледнете го ова:vozbud:Иначе што да кажам слепа работа:tapp:

:D :D :D добар коментатор :)
:pos2:Мајкл Есиен е гол мајсторот
:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom