Најголемата глупост што сте ја направиле

• Креатор на темата Креатор на темата CurvaSudMilano
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
која е најголемата глупост што сте ја направиле и ви се смееле

Отидов до продавница со маица и шорцеви на минус 5 зимава.Тоа ко предизвик ми беше.

Пред многу години (имав околу 5-6години тоа значи релативно многу :)) нешто буричкав низ фиоки и моментот беше кога си ги затворив прстите во фиоката ;( многу болен момент, но сепак тоа не беше се зошто во тој момент се случи и уште поголема глупост, односно од паника незнаев како даги извлечам прстите од фиоката:toe:

Се качував на едни железни столбови на пруга и доволно беше тогаш да помине воз и....
:)

у 3 саат навечер пројдов добар километар и нешто за да купам сладолед.
ова беше пред година време:)

Игравме в или п во парк и мене ми падна предизвик да се качам на Гоце Делчев споменикот и да се се соблечам и да изигравам нешто како будала.

Оф.... срамота е да кажуем ова xD

Оф.... срамота е да кажуем ова xD

Кажи бе, не биди пи*е:)

Мене прво сега што ми текнува на памет...бев облечен по пижами и ме натераа да појдам на продавница, и го зедов точакот и по пижами појдов на продавница, а по пат ме видоа едни девојчиња и се заебаваа со мене:pos:

Најголемата глупост.Бев во Рамстор и беше полно луѓе а јас бев запиан.И сега седам и јадам и на кој ќе помини му ја покажував изџваканата храна во устата

Најголемата глупост.Бев во Рамстор и беше полно луѓе а јас бев запиан.И сега седам и јадам и на кој ќе помини му ја покажував изџваканата храна во устата
Контра на ова „Повратив у рамстор кога една будала ми покажуваше изџвакана храна“ :pos:

Инаку убедливо доаѓање пијан во школо.

Аууууууууу абе вие несалам сте биле бе:vozbud::vozbud:

А за глупости има многу прва шо ми дојде у памет е како мал кога најдов клучеви од дома и си играв со печката и еден господ знае како ми паднаа внатре. Одма си почнав да си плачам и изгледа од нервоза што бегав низ дома за да не ме дознаат си ја акнав главата у кваката:tapp:. После две недели огромна џумка имав на средина на челото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom