Најголемата глупост што сте ја направиле во животот досега

Глупости во животот... Хмммм... серија глупости или само една? Ги има во изобилие.
Ај нека е една... од сега веќе далечната 1998...
Имаше една јака женска шо никако не ми даваше... И ја начекав еднаш пијана на една забава, а јас бев скоро трезен, и од морални причини не ја опнав... да не излезе дека ја искористувам.
А требаше да ја опнам... после тоа ме избегаваше.

Se gleda kolku nemas protiv mene i protiv drugite potocno protiv sebe de... Ne e bitno do mene ne dopre tvojata provokacija kako i voobicaeno. Inache da te sovetuvam vaka od socuvstvo posto golem tovar nosis... Karakterot tvoj i navikite tvoi ke ti se udiraat od glava se poveke ako ne pocnes da se menuvas. Toa e tesko i bolno baska e i seriozen problem veruvaj. Pozdrav.
Јас сум форумски војник, платен од администраторот на Кајгана да одржувам баланс, Јин и Јанг (веројатно познат ти е овој концепт). Не може секоја тема на форумов да биде идеална, мора да има хавуз малку. А за товар, носев пред неколку дена, вреќи со пиперки за ајвар. Исто и попладнево носев товар на плеќи, 100 кила на чучањ во теретана. Моментално никаков товар не носам.

Иначе, ти имаш проблем. Многу си сериозен и негативен. Негативно гледаш на работите. Обична заебанција на форум ја сфаќаш како закана по живот. Мене некој така да ми реплицира на форум, позитивно го прифаќам тоа и со шега ќе се надоврзам на муабетот, иако е на моја сметка.
За разлика од тебе, јас тие половина час кои ги трошам на форумов, ги трошам за релаксација, да се насмееш, да се опуштиш, малку гомна да пројадеш и така. Провокации и навреди на форумов воопшто не допираат до мене. Пробај и ти да изградиш таков шилд.

А ако имаш нешто против мене, кажи слободно, ќе се најдеме астрално, ќе се истепаме, не е проблем. Ама ќе имаш работа со астрално битие од 185см/92-3 кила чист мускул, врло флексибилно.

Ако сакаш да ми реплицираш и да закажеме дуел, во ПП, да не ја расипуваме темава.

Две три најголеми глпости иначе ногу се а и уште прам, му се имам помочано на гла на едно дете, се имаме со деците од маало посрано во најлонче (нија два три тројца) после так на магистрала и најлонот пљас во возило во движење:pos:, им имам напревено гигантски пенис од снег на катиљ комшии и то пред влезна врата за добро утро им го напрајв и што уште не брале:icon_mrgr:

Последно уредено од модератор:
Има доста глупи работи што сум напраил..ама сеа ќе издвојам една во која ужасно се посрамотив.... бев тазе раскинат со единствената девојка што ја сакам и башка се погоди доста лош период и дома ..изгубив неколку битни особи и се погоди дента да биде роденден на девојчето ...незнам кој ѓавол ме натера да пиам тој ден и тоа баш во парк ....и се разбира со мојата среќа се погоди на 20 метри од мене она да го слави роденден ...а ја напраен дрво...почнав да и ѕвонам по телефон на почеток ама видов не ме ферма и директно и отидов и ко најголем сељак почнав да се расправам со нејзе...за малце и ќе се степав со еден нејзин другар кој дојде правда да тера да рипа ама за сва среќа имаше уште еден друг дечко кој е едини што сум го почитувал од нејзино друштво и само од почит кон него се тргнав на страна...ама касно беше...веќе се изглупирав пред 30 души од кој 70% ги знаев лично и се разбира почнаа муабети да кружат...ама мене ко што не ме боли к*р за тоа кој што збори за мене баталив и не се замарав после тоа...ама јбг се изглупирав...

пааа ке мислите луд сум но тоа е ај ке кажам
како помал од насипне на вардар кога не беа уште средени само кога беа земја се пуштав од горе надоле со точак накај вардар без раце на воланот и да еднаш се пуштив обратно седнат со грбот накај воланот да не кажувам со колку рани се вратив дома на нозете главата и рацете

Јас сум форумски војник, платен од администраторот на Кајгана да одржувам баланс, Јин и Јанг (веројатно познат ти е овој концепт). Не може секоја тема на форумов да биде идеална, мора да има хавуз малку. А за товар, носев пред неколку дена, вреќи со пиперки за ајвар. Исто и попладнево носев товар на плеќи, 100 кила на чучањ во теретана. Моментално никаков товар не носам.

Иначе, ти имаш проблем. Многу си сериозен и негативен. Негативно гледаш на работите. Обична заебанција на форум ја сфаќаш како закана по живот. Мене некој така да ми реплицира на форум, позитивно го прифаќам тоа и со шега ќе се надоврзам на муабетот, иако е на моја сметка.
За разлика од тебе, јас тие половина час кои ги трошам на форумов, ги трошам за релаксација, да се насмееш, да се опуштиш, малку гомна да пројадеш и така. Провокации и навреди на форумов воопшто не допираат до мене. Пробај и ти да изградиш таков шилд.

А ако имаш нешто против мене, кажи слободно, ќе се најдеме астрално, ќе се истепаме, не е проблем. Ама ќе имаш работа со астрално битие од 185см/92-3 кила чист мускул, врло флексибилно.

Ако сакаш да ми реплицираш и да закажеме дуел, во ПП, да не ја расипуваме темава.
(y)

Секогаш кога ќе помислам „пффф, тоа мене не може да ми се случи“ знам дека наскоро веројатно ќе направам најголема глупост до тогаш.
На пример, пред десетина години, се потсмевавме на еден другар што го згрешил автобусот (градски), и после три дена јас се качив на воз за Белград наместо за Солун ...:tapp:

Во 5-то одделение се појавив во школо со чизмите од мајка ми. Не ми беа големи нешто посебно, ама дефинитивно не ме личеше. Уморам од чудење и смеа сега кога се сеќавам.

Платив за Ц категорија часови и тестови,положив тестови и се откажав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom