Најголем провокатор по фан-клубовите?

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
M

Mario Gómez

Гостин
Има голем број на провокатори кои не заслужуваат да се наоѓаат на форумов.Дел од нив одат оф топик а дел првоцираат на национална основа.

Глупаво ми беше да отворам анкета пошто не знаев кого побргу да ставам,тука може да се обезличат најголемите провокатори и нивните најголеми киксови!:helou:

Да почнеме со креаторот на темата=)Не си некој провокатор но еве еден кикс кој ме насмеа.:smir:
На Баерн драстично му се зголемија шансите за освојување на ЛШ по вчерашниот натпревар.:vozbud:Тешко дека психички би издржал да станеме шампиони...

Да почнеме со креаторот на темата=)Не си некој провокатор но еве еден кикс кој ме насмеа.:smir:

Нема ништо смешно тука:pos2::pos2::pos2:
Само си навивам за својот тим!!

Ibracadabra..Не дека е некој провокатор,ама ептен сереше пред мечот Манчестер-Интер..А овде би го ставил и брат ти,на почетокот провоцираше,ама сега се поправи..

Зашто темава? Бобан уште една тема ти пропаѓа.

Зашто темава? Бобан уште една тема ти пропаѓа.

Од вакви постови како твојот, сигурно нема да ја биде темата. Ако имаш нешто да кажеш - кажи, а не вака...

он: Според мене зокиарсенал е најголем провокатор (без навреда :smir:). Интересни постови има дечкото :)

Од вакви постови како твојот, сигурно нема да ја биде темата. Ако имаш нешто да кажеш - кажи, а не вака...

он: Според мене зокиарсенал е најголем провокатор (без навреда :smir:). Интересни постови има дечкото :)

Темава ке видиш фудбал фанатиците ке мислат за фан клубови во фудбал и ке се закараат. Ке се појави некој и ке промрчи за политика и ке отиде на таа страна. И после ке дојде некој админ и ке избрише. Иста судбина....

Без конкуренција Крејзи_Појол со неговите моркови,брокули,марули,патлиџани.

Исто мислам и јас, поголем провокатор од него здравје:).

Исто мислам и јас, поголем провокатор од него здравје:).

истото мислење за зокиарсенал, додека да ве поправам пато_007 не е провокатор, туку тој е едно припростичко и непоправливо момче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom