Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
^ И мене ми беше несфатлив крајот во the best offer. Каде исчезна Клер со портретите не ми е јасно.

Инаку ако може некој торент од хобитот да ми прати. :)

тоа де

American Hustle :mad: . Режисер , актери ..се на место . Филмов :facepalm: . Толку е досаден што дури и со напрегање е тежок за следење . Среќа Ејми Адамс цице, нозе нешто што покажуваше . Најголемо разочарување годинава .

Може некој да ми прати линк/торент од The Conjuring филмот?
-Онака форумџиски ќе му се заблагодарам со 2-3 лајка. ;)

Може некој да ми прати линк/торент од The Conjuring филмот?
-Онака форумџиски ќе му се заблагодарам со 2-3 лајка. ;)

изгуглај го ова the conjuring kickass.to, сите тие се торенти

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Shallow Grave
Oдлична синематографија,прекрасни мрачни кадри,филмот е повеке од солидно снимен.
Приказната не ме импресионираше кој знае колку но сепак интересна и те остава да погодуваш,ми се допадна филмов на Danny Boyle и како негов дебитантски филм му е одличен.

Некој да не го гледаше новиот филм/мини серија за Бони&Клајд ,јас си слушам една песна и гледам стои Б&К слика па проверив и го има на кат.. Дво делен е емил хирш ,вилијам хрт ... глумат ,вака добро изгледа. Го изгледал некој?

Да чекам Блу Реј од Гравити или да го гледам на сосема солиден скринер

Добро нормално дека римејкот е безвезе ама во период сум кога ми се гледаат боза филмови за релаксација. :)

Новиот Riddick демек back to the roots ќе го правеле како Pitch Black, за кој имам високо мислење во Sci-Fi жарнот, но везе немаше филмот. Ликовите се патетични а дијалозите смешни и згора на тоа CGI ефекти како за семинарска работа а не за блокбастер. Најлош од серијалот.

Што вреди од овие "оскаровскиве" филмови да изгледам што е излезено или ќе излезе во 720p/1080p деновиве? Дајте предлози, само Prisoners го гледав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom