Најдобрите работи во светот

• Креатор на темата Креатор на темата ТојодТаму
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 ноември 2008
Мислења
1.115
Поени од реакции
1.372
Локација
Скопје

Се аплицира за 6 прекрасни работни позиции, 100.000 долари е договорот (50.000 е платата, а 50.000 се трошоците за живот). Се работи и живее 6 месеци во Мелбурн, Квинсленд, Јужен Велс, Западна и Јужна Австралија.

Можност да аплицираат имаат сите од 18-30 години.

https://bestjobs.australia.com/?state=nsw

Аплицирај народе извади се од овие говна тука. Баш ќе ми биде мило да слушнам дека некој Македонец отишол.

- Главен забавувач – пишува статии за фестивалите и културните настани, коментира за нив преку Twitter и е вистинска ВИП личност во Сиднеј.
- Чувар во националниот парк во Квинсленд – ја проверува температурата на водата, шета низ плажите, ги промовира националните растенија и животни.
- Lifestyle Фотограф – фотографира сè што го опкружува, сите интересни работи за Мелбурн и неговата околина.
- Чувар на дивината – го истражува островот Кенгур, плива со делфините и се дружи со подводниот свет.
- Истражувач на средината – се запознава со локалните жители, открива возбудливи настани, авантури и работи за оние кои сакаат да дојдат на поинтересен одмор во Австралија.
- Дегустатор на храна – патува низ земјата и ги дегустира специјалитетите, открива интересни ресторани и барови.

Професииве која од која подобра,
Чуварка на дивината, опкружена со смртоносни пајаци, змии и ајкули :icon_mrgr:

Се аплицира за 6 прекрасни работни позиции, 100.000 долари е договорот (50.000 е платата, а 50.000 се трошоците за живот). Се работи и живее 6 месеци во Мелбурн, Квинсленд, Јужен Велс, Западна и Јужна Австралија.

Можност да аплицираат имаат сите од 18-30 години.

https://bestjobs.australia.com/?state=nsw

Аплицирај народе извади се од овие говна тука. Баш ќе ми биде мило да слушнам дека некој Македонец отишол.

Е богами која пара се зема таму , иако тој долар е послаб и од оној америчкиот , сепак бар таму ќе ти останат пари и за сметки и за живот, тука немаш ни за леб, 90% од приходот во Македонија се дава на сметки.

Thank you for applying to be a Chief Funster.
Што е "Chief Funster"? Самото ми го даде дека сум аплицирал за таа работа

98308133.jpg

Кога ќе стиснеш Apply now за секоја понуда индивидуално отвара детално опис и плус апликацијата за пополнување.
--- надополнето: 6 март 2013 во 14:37 ---
Ми стигна на меил дека треба да се направи кратко видео зошто си најсоодветната личност за работата и да се испрати :)

Thank you for applying to be a Lifestyle Photographer. Now you need to prove why you’re the best person for the job.
What’s required:

1. Create a video in English in 30 seconds or less, telling us why you’re the best person for the job.

2. Login to upload your video from your computer (you won't be able to upload from a mobile device or tablet).

Please note:
  • Applications close 10th April 2013, 9pm AEST.
  • Keep this email to upload your video.
Good luck!
Don’t forget you can apply for more than one of the
Best Jobs in the World

Сигурно не си избрал доле друга позиција, Chief Funster е прво и затоа за таа си аплицирал. Мене кај графата за име ми излегува нотификација Erorr!Please review your response. Што би можело да биде? Правилно ми е внесено името, ни рефреш не помага.

Сигурно не си избрал доле друга позиција, Chief Funster е прво и затоа за таа си аплицирал. Мене кај графата за име ми излегува нотификација Erorr!Please review your response. Што би можело да биде? Правилно ми е внесено името, ни рефреш не помага.

Види убаво да не е утнато нешто.. (латиница, стиклирано дека се согласуваш со условите)

Види убаво да не е утнато нешто.. (латиница, стиклирано дека се согласуваш со условите)

Латиница пишувам, уште кога преминувам на презиме ми ја дава нотификацијата. Чудно.

Ц, насловов не кореспондира со вистината.
Цицки се најдобрите работи во светот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom