Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти си гарант овој што мафта со колбавчето.![]()
Мада ја би го оставил Твитер заради голи цициња и нема цензура како на Фејсбук .... Но не си читан и забележан како на Фејсбук ..... Поголем дел од стадото ти е насобрано на Фејсбук ..... Твитерот ти е само голи цициња да експонираш и тоа е тоа ..... Бенифициран си на тоа поле со ТвитерАј ок сфаќам да ти е глупо али зашто да се укине? Сакам вистинска причина, не без везе само дека ти е глупо, дека е трошење на време или слични персонални причини. Ти смета како начин на комуникација и поврзаност помеѓу луѓето? Или те нервира само македонската твитер заедница? Не сум некој твитер фанатик ама ме интересира зашто сакаш да укинеш ете.
Шо да не сакаш да му го фатиш на тој од сликата? Го знам дечкото, ако сакаш да ти договорам?!Ти си гарант овој што мафта со колбавчето.![]()
Шо да не сакаш да му го фатиш на тој од сликата? Го знам дечкото, ако сакаш да ти договорам?!
Иначе истите луѓе што ги има на Twitter можете да ги најдете и овде и насекаде. Глупи, паметни, сериџи, неписмени, простаци, преведувачи.. и во секакви други вариации и форми. Од секогаш зборам дека генерализација е глупа работа, така и за ова. Имам пријатели од форумот, и од Twitter. Имав комуникација со многу супер луѓе која се изгуби поради тоа што го деактивирав профилот, а ми требаше и одмор од се. Едноставно е, исто како во RL ако барате совршеност, не очекувајте ни од себе си-па ни од некој друг.
Мој живот ќе правам што сакам и ќе пишувам како сакам. Ако не сакаш да гледаш мислења од мене имаш таму Игнор опција. А, што се однесува лично до тебе, поради тоа што те гледам оспеднат си со мене те молам продолжи. Со вакви личности како "тебе" се среќавам често како по виртуелниот свет така и надвор од него. За во случај да не го разбереш и овој пост:Скапа на форумов а не научи еден текст да сврзиш, муабетиве ти летаат од Ниш до Прага, смисла копај Саса.