Најди ја Кајгана!

• Креатор на темата Креатор на темата Коловрт
  • Време на започнување Време на започнување

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Локација
Струга, од село, од сите градови бре, пријателе...
Ајде сите што имале 5-ки географија и сите што катадневно дремат на Кајгана... Најдете не, каде сме ние?
Јас не можев.... :)

soc_map_2010.jpg

Па, пошто целата карта е жолтеникава...кајгана е all over the world?!

Јака е картава.
Има и мало островче last.fm, хахах. :)

Ау Facebook како Руска Федерација е хаха

А еве една постара мапа на светов кога со него владееше Myspace, а Facebook беше замисла во главите на младата интелигенција која набрзо ќе го крене својот глас!
online_communities.png

Има и мало островче last.fm, хахах. :)

Еј стварно, не го приметив.

Значи сега според картава испаѓа дека јас имам 5 пасоша. :D

--- надополнето ---

Ау Facebook како Руска Федерација е хаха

А еве една постара мапа на светов кога со него владееше Myspace, а Facebook беше замисла во главите на младата интелигенција која набрзо ќе го крене својот глас!

Е па сега буржуазијата од MySpace тоне во неморал во остатоците од некогашното велико кралство:
The Former Kingdom of MySpace :) уште ми е смешно.

Еј стварно, не го приметив.

Значи сега според картава испаѓа дека јас имам 5 пасоша. :D

--- надополнето ---

Е па сега буржуазијата од MySpace тоне во неморал во остатоците од некогашното велико кралство:
The Former Kingdom of MySpace :) уште ми е смешно.

Самопрогласениот крал Том Андерсон на Големото Кралство Myspace водеше политика која одеше во полза само на благородништвото, а повеќебројната обична маса народ беше незадоволна од стагнацијата на кралството и неинвентивноста на владетелот... Тоа го искористи младата интелигенција на движењето `Обединети за Facebook` која го мобилизира незадоволниот народ и успеа преку војна да ја освои територијата на Myspace. Кралот беше протеран да чука камена со преостанатите негови приврзаници на една мала запустена територија. Е сега, кога новиот крал дојде на власт, воведе аграрна реформа и им дозволи на сите потчинети кон кралството Facebook да одгледуваат виртуелни зелки, грозје и артичоки во долината FarmVille... Сега за сега народот е задоволен :uvo:

Лелеее.. Cape of Hitler's downfall videos. :pos:

ииии ова фејсов моќно срање еј.... ц ц ц

море, браво за фејсбуков :aplauz:
а стварно каде е кајгана ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom