Најди го натрапникот

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.871
Поени од реакции
5.764
апсолвентско табло од Правен Факултет отсек Правни Студии

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    41,4 KB · Прегледи: 334
Оваја првава со ќерка и заедно завршила а?

:pos2: тоа е сигурно професорката, а и да е студент не е смешно... човек учи додека е жив. :3:

Ама некој ќе учи дур е жив и пак не ќе заврши факултет. :)

Никогаш не е доцна :)

Кога го здогледав за миг помислив дека се професорите ставени, па се зачудив од кога толку млади професори на факултетот... Потоа убаво прочитав...:)

Не е воопшто за смеење!
Засрамете се!
Барам од Админите да ја затворат темата бидејки не е интересно деца со средно да се исмеваат на луѓе кој се трудат и ке успеат!
Најважно е дека жената успеала вие запрашајте се дали вие ке успеете!!!

Не е воопшто за смеење!
Засрамете се!
Барам од Админите да ја затворат темата бидејки не е интересно деца со средно да се исмеваат на луѓе кој се трудат и ке успеат!
Добро ај сега признај шо ти е? Тетка, стрина, снаа за братучед?:) Може мајка на твојата девојка, ајде де доискажи се сега

ако не е професорка, а не ми е ни тетка, стрина, снаа за братучед, се што ќе кажам е:pos2:, а и дека не е нешто посебно смешно, браво за госпожата.

moze vondredno zima be i sea koga ke si diplomira ooopppp platata za edno 5-6iljadarki ke i se kaci

Не глеам зошто би била натрапник ако завршува сега? Може немала услови порано:) Иако, да малку изгледа смешно, но и јас познавам 37 год.(сепак не току стара)жена која завршува 2ор факултет, едноставно си сакаше жената историја и отиде да учи, вонредно, ама битно работи и студира...

Те бре многу на сериозно ги сваќате темите во Чек Дис Аут ќе ја цитирам девојката со големите атрибути од филмот сенки
-Насмеј се, зашто може утре да те нема

Не е воопшто за смеење!
Засрамете се!

Се засрамив. Ме натера да ги согледам моите грешки! Ах, ти, мудрецу, опрости ми!!!
И комичарине се трудат да успеат, и на нив не треба да им се смееме?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom