My psycho girlfriend

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.040
Нема да давам описи, зашто видеото ќе ви каже се :)

Од страна може да ги најдете првите 7 епизоди од првата сезона, а има и 3 од втората сезона :)

Па може ќе престанете да се жалите на жените во ПМС :)

Еееееееј Маги расипуваш забава сега :pos: Маживе ако треба да престанат да се жалат на жените ќе немаат што да прават по цел ден, сега барем се занимаваат со милиони интересни анализи :vozbud:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Хеј, хеј...
Глеај ги видеава и покажи му ги на дечко ти.. (особено четвртата епизода)
По некое време речи му:

So, what are you thinking about...
:pos:
Тоа ќе ти донесе малце забава

МАГИ МИ ГО ДОРАЗУБАВЕ ДЕНОТ!!!!!!!

ДЕНЕС СИ ПОМИНАВ ПРЕКРАСНО!!!!!!

Ова не треба девојката да го покаже на дечкото, туку треба му да го направи. DO THIS AT HOME! Хах ама некои машки навистина ќе се препознаат во видеово!

images

Женска - не фала.

МАГИ МИ ГО ДОРАЗУБАВЕ ДЕНОТ!!!!!!!

ДЕНЕС СИ ПОМИНАВ ПРЕКРАСНО!!!!!!

Ова не треба девојката да го покаже на дечкото, туку треба му да го направи. DO THIS AT HOME! Хах ама некои машки навистина ќе се препознаат во видеово!

Обично ова ми го кажуваат машки, ама сепак фала
smiley-sunglasses.gif

И океј, некои заслужуваат вака, ама ако ги воспиташ убаво, не мора вака да им правиш :pos:

Обично ова ми го кажуваат машки, ама сепак фала
smiley-sunglasses.gif

И океј, некои заслужуваат вака, ама ако ги воспиташ убаво, не мора вака да им правиш :pos:

Чекај видеово да го видат дечките што се жалат од пмс :pos: денес ќе гледаме вести, ќе има доста дечки од форумов на тв, масовно самоубиство:pos: ееееј МОРА ДА ГИ ИЗГЛЕДААТ СИТЕ СЕДУМ ДЕЛА:pos:

5-тата епизода сега ја изгледав негде на средина дефинитивно најепското "FUCK YOU" ever said!!!!!!!!
Некој и во коментар пишал подоле :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom