Музика за трчање

• Креатор на темата Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување Време на започнување
S

Svetovid

Гостин
Ako trchate redovno i ako sakate da slushate muzika dodeka go pravite toa, dali imate omileni pesni? Onaka koi kje ve krenat tokmu koga ste pred pagjanje? Makar i da se najglupite pesni na svet, ama sepak se hepi i ve pomrdnuvaat od mesto.

Mojata neoficijalna lista bi izgledala nekako vaka:

10. Baby Jane - Rod Steward

9. Come on Eileen - Dexi's Midnight Runners

8. She Sells Sanctuary - The Cult

7. Keep on Runnin' - Spencer Davis Group

6. Y.M.C.A* - Village People :pos: :pos: :pos:
*Znam de, znam! Ama ko sho rekov i kretenski pesni doagjaat predvid. Ednostavno pesnichevo mi e tolku hepi sho ja tempiram koga otprilika smetam deka kje me drmne kriza (nekoja 20-ta, 25-te minuta)

5. Kung Fu Fighting - Carl Douglas

4. Theme from S'Express - S'Express

3. Road to Nowhere - Talkin Heads

2. I fought the Law - The Clash

1. Eye of the Tiger - Survivor*
:pos: Znam, znam ushe edna od ONIE pesni, ama sho da praam. Koa imav nekloi 10-12 godini koa iskochi Rocky III pesnava mi se vrezha vo mozok i toa ti e...

Imam i nekoi drugi omileni, ama mislam deka ovie onaka najmnogu me "diraat" :kez: :pehar:

Dobra pesna za trcanje.....

MOTORHEAD-ACE OF SPADES...:music3: :music3: :music3:..

Ako ovaa pesna ne te natera da trcas stvarno ne znam sto drugo...:wink: :)

Darude - Sandstorm
Tiesto & BT - Love Comes Again
Angelic - Can't Keep Me Silent
Black Eyed Peas - Pump It
Britney Spears - Everytime (Valentin Remix)

Ace of Spades бе...:):):)

лелелел мора да се обидете на soundtrakot на филмот Run Lola Run , е тоа е лудница аууууу ЗАКОН
од прва до последна трака

Flik напиша:
лелелел мора да се обидете на soundtrakot на филмот Run Lola Run , е тоа е лудница аууууу ЗАКОН
од прва до последна трака

не да се закоооон, УСТАВ.

а ја за трчање преферирам нешто чил, нешто лабаво што ми е интрересно и сцири у позадина али да не замара и да не ми одвлекува многу внимание да не ме лупне некоја колка или слично, а тие се Spongle, Budabar, албумот Амбиент од Total Eclips и некои други.

zemaj saoundtrack od nfs underground2 i trgni rap pesnite se druga ti dava poke sila za trcanje :)

abe najbolje e da trcas so trance ama ona trance so gitari ja taka bi trcal bez prekin bi se zaborail u trcanjeto

За трчање најдобри се Blade 2 Soundtrack и Mortal Kombat Soundtrack.

Има еден MODJO праи закон песни за трчкање покрај кеј :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom