Можно ли е да сум трудна?

• Креатор на темата Креатор на темата Doc Holliday
  • Време на започнување Време на започнување
Шетајки по фејсбукот налтеав на ова:
http://glamstik.mk/questions/razno/pomosh-62549/

Дали можеше да биде толку глупа?

Смешно ми беше кога го прочитав првите илјада пати. Досадни сте веќе со ова гламастик :/ Нема потреба од нови теми... И бај д веј не е глупа туку трола...

знаеш, кога ќе налеташ на вакво прашање, и го сватиш како некој сериозно да го напишал, некој може ќе се посомнева во твојата ’’смисла за хумор’’.

http://glamstik.mk/questions/seks/dali-da-odam-so-ovoj-decko-2/

иљмаз:
75fd5e45b60b15a04941bf532b3102e7.jpg

Dali da odam so ovoj decko
ova jet decko mi i pret nekoj den se smuvafme i velit oti nogu me sakat i planirat da me nosit na havajite i da su plivala malce tamu na more ja nogu go saka neznam sto da praa ke se vrla vo rekana ako ne me zemit ama napinjat nogu ko ez na din4e da su mu daela da me izrokat ali nej4u ne mu daVa , sto da pram, go saka nogu iljmaz se vikat i imat 37 godinje nogu jet ubav i nejka da go izguba.

аааааааааа откаако ги прочитав постовиве ме разочаравте инаку пред тоа се згазив од смеа кога го видов овоа хахаххаха :tapp::tapp:

Тие на гламстик се глупи, поглупи неам видено. Мислам не тие што тролаат, оние што одговараат :smir:

Ama aj so prasuvaat glupi prasanja nego tie sto odgovaraat mrtvi seriozni tie ne gi rabiram :DDD

Tреба да си ептен будала да го пишаш тоа,ни во шала не смее да се каже...:tapp:

Види, јас не сум ептен будала, ама можам го пишам тоа или нешто у тој стил еве

еве ти го истото - Imam 14 god .. vecerva bev na kafe kaj mojot decko so koj ideme vekje 3 nedeli .. pievme kafe dali e mozno da sum trudna ... ve molam pomognete mi strav mi e da ne mi svrsil vo kafeto :/

а еве нешто у тој стил - Пред една недела гледав порнич со другарками откако она си отиде јас си го мавнав, дали сум нормален? и дали она е можно да е трудна?

Види, јас не сум ептен будала, ама можам го пишам тоа или нешто у тој стил еве

еве ти го истото - Imam 14 god .. vecerva bev na kafe kaj mojot decko so koj ideme vekje 3 nedeli .. pievme kafe dali e mozno da sum trudna ... ve molam pomognete mi strav mi e da ne mi svrsil vo kafeto :/

Не реков за тебе дека си,туку за тие таму што пишуваат...14 години се ,не разбираат ама пишуваат што е смешно,јбг не се едуцирани доволно.Премногу интернет користат...им ги затупува мозоците.

Ama aj so prasuvaat glupi prasanja nego tie sto odgovaraat mrtvi seriozni tie ne gi rabiram :DDD

е ај тие некако ке ги разберам, ама овие што отвараат ради тоа теми на формум.... е тие ни со полиција не ги разбирам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom