Може ли да опстои геј врска во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Boy11332
  • Време на започнување Време на започнување
Не ве заклаа??
пошто гејојте кажват дека во Македонија било ужасно ако си геј, само ако се посумњаат во тоа ќе те убијат запалат задават застрелаат и плус ќе ти опцујат
Шо знам, мене ми е тотално нормална врската, со тоа што не можеш да правиш некои нормални работи како да искочиш надвор и да се фатите за раце. И моето друштво и неговото знаат за нас и сѐ ни е прилично нормално.

Ваљда зависи до околината, ама мислам дека ако околината е лоша не е проблемот баш во околината, туку до изборот на околина

Чисто информативно, there is no such thing as BI поготово не кај нас. Кај нас имаш "BI-WANNABE" за лечење на комплекси и стравови

If you don't understand it, doesn't mean it doesn't exist. Just sayin'.

Јас ќе бидам тој првиот што ќе гледа да ја растури таа одвратна врска..

А да обратиш внимание на својот живот? Нема да биде лошо. Онака да основаш твоја врска и да не замараш луѓе како го живеат својот живот.

Сигурен сум дека има мал милион работи кај тебе што би ме натерале да ти кажам дека треба да идеш да се лечиш во психијатриска установа. Али зошто, коа имам свој живот, и нула интерес да знам повеќе за тебе освен тоа дека си рандом шупак на форум кој лечи недоразвиени мачо комплекси со изигравање љубовна полиција.

Педерството повеќе е политичка работа отколу природнааа сите тоа го знаете аххаха

What the fucking fuck are you on about!?

Ako se normalni nema da bidat pederi be.
A to dali imam ili nemam koja da ja ebam,ne se sekiraj,bitno e ti da imas koj da ti go plesne u cmar.
Колку фрустрирани луѓе има во земјава... тутуту. За мојот чмар некако многу се интересираш. Небаре пројавуваш латентна хомосексуалност. Ќе да си некое гејче со потиснати чувства, а??
И да, имам и однапред и одназад некого, не се секирај за мојот чмар. Задоволен е, туку гледам дека ти имаш исто така потреба од тоа.

Да је Бог волио геј бракове не би створио Адама и Еву, него Адама и Стеву :D
Мала шала, успеваат врските ама поттајно и не се експонираат многу многу...Мене скроз ми се срцкасти :X3:

Може да опстои ама не јавно. Затоа што сме заостаната ВУКОЈЕ.ИНА!
Па напредните мислмам ненормалните све педери станале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom