Monster wow private server 4.3.4 and 5.0.5

  • Креатор на темата nikola kekev
  • Време на започнување
N

nikola kekev

Гостин
Ме интересира кои игра на овој сервер?
Серверот на Cataclysm 4.3.4 нема многу багови на Mists Of Pandaria 5.0.5 има повише багови.
еве линк од серверот:
http://monster-wow.com/
 

Kajgana Shop

На врв Bottom