Младински лиги во фудбал

• Креатор на темата Креатор на темата KiKaC
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
665
Поени од реакции
2
ajde da vidam sto ke kazete za mladinskite kategoriii.vo pionerska kategorija ima 8 regioni koi se sostaveni od po 10-14 ekipi mislam,dodeka vo kadetska i mladinska kategorija ima 3 ligi A (sostavena od site ekipi koi se naogaaat vo 1 liga) B (sostavena od ekipi koi se vo 2 i 3 liga) i C(sostavena od ekipi koi se vo 2 i 3 liga).pionerska kategorija:prvacite od 8 regioni potoa igraat 4etvrt finale(1 natprevar),polufinale (na neutralen teren 1 nat.) i finale (na gradski).kadeti i mladinci: od 1 do 4 mesto vo A ligata i 1 i 2 mesto vo B i C ligata igraat 4etvrt finale(2 natprevari t.e i doma i gosti),polufinale (povtorno 2 nat.) i finale (gradski).e sega problem se javuva toa sto ekipite na belaica,turnovo,bregalnica...igraat so slabi ekipi od svoite regioni.

pa druze ne sum zapoznaen so toa najdobro jas inaku imam eden mal bratucet igra za ekipata na Nov Milenium igra malot dobro kako i da e oviee mali tipci bez razlika od koja ekipa se igrat navistina dobro i toa za pofalba sekoja im cest na deckite
:salut:

Знам само за, Запад или Југо-запад регион е не знам точно.
Имам другари кои играат за Победа и Прилеп (попознати како „Тони“ или Марфил од Јуниор Куп) во конкуренција 91/92 год. родени.
Тие што играат знам, а мислам има во Мак. Спорт во вторник за младинските категории.

Знам само за, Запад или Југо-запад регион е не знам точно.
Имам другари кои играат за Победа и Прилеп (попознати како „Тони“ или Марфил од Јуниор Куп) во конкуренција 91/92 год. родени.
Тие што играат знам, а мислам има во Мак. Спорт во вторник за младинските категории.
ima ama mnogu malce eve deneska imase za pionerska liga ama samo za 2 regioni.dzabe nema da ima fudbal ako ne se pottiknat mladite.

Tocno e slaba ligi slabi protivnici nema kvalitet FFM mora da prezemat nesto

:vozbud::vozbud::vozbud:Не се заебавај.
Што може да преземе ФФМ, они едвај за Македонската репрезентација се грижат, а не па за младинските лиги. Се до дека е Хари на чело на фудбалот во нашата држава, ние се ке си останеме во калта, без разлика дали станува збор за младински лиги, или за пионери и ред други.

да да додека е хари ништо не праеме.
btw и јас играв во младинска лига ама сега повеќе не играм

За Победа играв незнам сега можи ќе се вратам пак да играм а можи и не.Друг некој од форумов да не игра?

и тогаш ама тогаш не земаше тренерот со послаби екипи.
А играв и 92-93

jAS igram za kadeti beslacia 91 /92(inace jas sum 92

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom