Мистиката на Срцето

• Креатор на темата Креатор на темата spiros
  • Време на започнување Време на започнување
Појасни. Ме интересира.

напоменувам: со прости зборови, за ние, обичните смртници да разбереме.

Дали невнимателниот човек кој што баш поради тоа невнимание е духовно слеп и глув за се'опфатната Мудроста БОЖЈА - Која што БОГ за спасение на сите ја отелотвори во Господ Исус Христос - може да се нарече жив човек?

Од лично искуство признавам и сведочам дека таквиот човек е нешто далеку понегативно дури и од мртовец!

Поздрав

Хахаха незнам што да напишам ама имам некој порив(ваљда е заради мистиката на срцето):)
Али ај нешто на памет прво што ке ми текне. ммммммммм......................................
.................................
Незнам дали сте доживеале печење во градите некогаш.
Јас стално кога ке почувствувам љубов спрема се што постои ми се јавува тој феномен.
Најчесто ме побудува природата или некогаш добра тракичка или пак од никаде се појавува некогаш па дури и во стомакот ја чувствувам таа енергија(Хара центарот како што го нарекуваат јапонците).

Тоа (од нигде) кога ми се појавува и не е баш од нигде :) , всушност у состојба на свесност,будност -awareness (медитација да не речам) .
Еее што убаво чувство..... и сега го доживувам.
Може слободно да ме пцуе некој , не се лутам:)

Игор пубертетот ти помина?????

Ја така другаркиве кога ги гледав ме привлекуваа ама и се лачеше хемија да те направи среќен-

Fact-Pussy is a MOTIVE For man.and we do that-friendly and etc..
............... .

Ако имаш нешто паметно да кажеш кажи ... ако не заобиколи ... !

Аха:)

А нели би кликнал да го уништиш светот:)

Камените срца се..не постојат.

Тунгстен е поцврст,а осмиум најтежок елемент.

Буквално ако ти се скамени срцето(не знам како)...шо знам...ваљда ќе умреш.А тоа е кога не живееш :)
Реков дека ќе размислам дали ќе кликам :)

Буквално ако ти се скамени срцето(не знам како)...шо знам...ваљда ќе умреш.А тоа е кога не живееш :)
Реков дека ќе размислам дали ќе кликам :)

И??(пиши ПП ако сакаш ете-што би одбрал:))

Сметаш дека така испуштајќи го гневот ќе постигнеш нешто,акумулирај,собирај,анализирај па после да видиме временска прогноза кај УХМР.

пази имаш среден рок,долг рок-и на крај краеви другите не ти наштетуваат....Читај книга...така вади го гневот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom