Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слободно ти пишувам, заинтересиран сум, момче, барам доста облека и аксесоари во метал/рок стил би сакал да ги купам, не ми требаат слики.Женски (а може и момчиња)! Имам доста облека, аксесоари во метал/рок стил кои би сакала да ги продадам.
Ќе постирам и слики наскоро.
Ако има некој кој е заинтересиран слободно нека ми пише![]()
благодарам што барем од некој имам разбирање. Мене навистина ми е тешко што ги продавам овие алишта зошто зборат за мене и 5те години уназад. Продавам дел од себе.. и ми требаше долго време да се одлучам да го направам ова, затоа што ми значат а и имам доста многу сеќавања со овие алишта. Животот е суров, па мора да се снајдеш за подобро утре.[DOUBLEPOST=1398271222][/DOUBLEPOST]Ова е се што продавам сега за сега[DOUBLEPOST=1398271692][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1398271731][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1398271802][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1398271866][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1398271937][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1398273962][/DOUBLEPOST]..лесно е да се тера сеир на туѓа мака и да се даваат совети на туѓ проблем
девојчето ниту бараше милостиња ниту бараше совет каде и како да учи
жално е што во државава деца на нејзина возраст мора да се откажуваат од своето детство за подобро образование....девојчево не бара пари за тренди мобилен, шминка и останати глупости....се откажува од своите лични работи...жртвува дел од себе за подобро утре....за да им помогне на своите родители
лесно е да продавате памет на кајгана додека тато носи и мама меси
пораснете...основајте семејство....и еден ден ако не бидете во можност да му ги пружите најосновните работи на вашето дете....сетете се на вашите сегашни постови
Karma is a bitch
Pozdrav! Ima eden ubav makedonski sajt kade sto mozis da si prodavas garderoba koja ne ti treba ili ti e malo ili golemo ili netise sviga. itn....nesto kako vtora raka...eve link благодарам што барем од некој имам разбирање. Мене навистина ми е тешко што ги продавам овие алишта зошто зборат за мене и 5те години уназад. Продавам дел од себе.. и ми требаше долго време да се одлучам да го направам ова, затоа што ми значат а и имам доста многу сеќавања со овие алишта. Животот е суров, па мора да се снајдеш за подобро утре.[DOUBLEPOST=1398271222][/DOUBLEPOST]Ова е се што продавам сега за сега[DOUBLEPOST=1398271692][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1398271731][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1398271802][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1398271866][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1398271937][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1398273962][/DOUBLEPOST]..