Медобил

• Креатор на темата Креатор на темата Almighty Nane
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
Sakam da pocnam da go pijam Medobilot zosto citam deka e mnogu efikasen za slabeenje,koncentracija,bubrezni zaboluvanja i za mnogu drugi taboti ama do sega nemam slusnato nekoj da go koristel i dali stvarno e dobar za namaluvanje na tezinata. ako nekoj go ima koristeno ili slusnato nesto za nego ,neka pis:pipi:

Не го имам користено чудово и не знам како и колку влијае - ама од моето искуство се слабее само со вежбање и намалување на внесен леб и чоколади:)

Od trcanje nema poefikasno nesto za slabeenje. Baska sega vremevo za na kej top ke bide.

Само вежбање, трчање, зголемена физичка активност, првите 2-3 месеци, резултатот и не се забележува толку, после некои време, телото го менува биоритамот и почнува слабеењето., мислам се зависи од метаболизмот, на почетокот по опуштено со вежбите или трчање...
ЈАс лично не би користел вакви или слични препарати, немам доверба во нив, подобро ако толку сакаш да ослабнеш посети нутриционист, ќе ти даде совети, ќе ти направи диета и слично...

Almighty Nane, девојко, не се замарај со таблети и слични глупости, тоа ти е нездрава работа, плус, баш сега се враќам од кај една моја пријателка која пие таблети за слабеење и ми кажува, само горе ослабела кај ребрата, само коски и кожа е, а надоле цело сало и останало. Батали таблети, креми и слични глупости, само намали јадење и ќе видиш дека ќе има резултати. Исхраната игра најголема улога за да се здебелиш или да ослабеш. Се друго (читај: вештачко) ти е болна работа од која можеш само несакани ефекти да добиеш, резултати - НЕ. Верувај ми, познавам јас една другарка која беше многу дебела, и намали на исхрана (ништо не пиеше, ништо не спортуваше) и ослабе многу брзо. Верувај, да се храниш исправно е најважно. Не зборам за диети, јас сум против диетите, ем се болни, ем не можеш цел живот да ги држиш, ќе ги држиш некое време и кога ќе почнеш нормално да јадеш, НОРМАЛНО, не многу, ќе се вратиш на истото, дури можеби и на бетер.

Нема врска Медобил - не се лажи
трчање и самоконтрола!

Сите зборите за исхрана, ама за тоа збори и Нане.
Медобил е мед. Ако има здрав препарат за слабеење, кој не предизвикува несакани дејства - тоа е најверојатно овој препарат. Пробај (мада не ти треба, океј си) па раскажи ни за ефектот од прва рака :)

Повеќе инфо има тука.

Medobil - апсолутна глупост без никаква медицинска издржаност!

На администраторите и е дозволено да си прават реклами на кајгана изгледа free-of-charge се разбира! :nenene:

Medobil - апсолутна глупост без никаква медицинска издржаност!

На администраторите и е дозволено да си прават реклами на кајгана изгледа free-of-charge се разбира! :nenene:
Не се секирај, ќе најдеш друг форум за шиткање на вијаграта. Те молам сега, отстапи од темава. Имаш друга тема за вијгара. За разлика од твојата тема (која ја навредува нашата интелигенција поради очигледниот маркетинг), на оваа всушност се дискутира за производот.

Oooo boze, Medobil ne e tableta :mad: , celiot preparat e nabraven na baza na prirosni sostojki.
Go piev pred dve godini, preubavo e na vkus. Na samiot preparat e navedeno vo koi denovi koga treba da se napiesh.
Se pie ednash ili dva pati dnevno. Mene mi beshe tezok denot koga zamenuvav doruchek i ruchek.Pred i posle konzumiranje na medobilot ne smeesh da jadesh 4 chasa. Ubavo e shto ke go naviknesh organizmot da ne ti bara hrana na pomali periodi i ke ti se prochisti organizmot.:;):
Jas go piev obichniot medobil a sestra mi sega go zema toj protiv celulit. Ne znam toj dali deluva zatoa shto seushte go nema probano.
:pozdrav:

deka se slabee so namaluvanje na ishranata e vo red, no ako namalis na ishranata naednas,kako sto ti kazuvaat, ke si go zaebis cel organizam. Ti kazuvam zasto jas pominav niz istoto, krvta mi se zaba 100%, i zeludnikot veke 3 godini nemozam da si go oporavam.
A, inaku, medobilot go zemam veke eden mesec, oslabev blizu 10kg, a nemam apsolutno nikakov problem, vsusnot cel organizam se podobruva. Toa e 100% na prirodna baza, toa e med ustvari, i e super efikasen, nema nikakva hemija vo nego, i ne ti treba dieta i gladuvanje.
No rezultat ima samo ako se pridrzuvas do upatstvoto sto e dadeno so nego.
Ako go pies i si prodolzuvas po tvoe, nema da ima nikakov efekt.
Ne e nisto strasno navistina vredi da probas.
Pozz, i so sreka.

--- надополнето ---

a ti si probal medobil?
ako ne si probal, ne gi lazi lugeto, jas go zemam i e navistina efektivno

--- надополнето ---

medobilot e super, od iskustvo ti kazuvam, 100% prirodno i ima cudesen efekt. No samo ako se pridrzuvas po upatstvoto.
Probaj, pa ke se uveris

Oooo boze, Medobil ne e tableta :mad: , celiot preparat e nabraven na baza na prirosni sostojki.
Go piev pred dve godini, preubavo e na vkus. Na samiot preparat e navedeno vo koi denovi koga treba da se napiesh.
Se pie ednash ili dva pati dnevno. Mene mi beshe tezok denot koga zamenuvav doruchek i ruchek.Pred i posle konzumiranje na medobilot ne smeesh da jadesh 4 chasa. Ubavo e shto ke go naviknesh organizmot da ne ti bara hrana na pomali periodi i ke ti se prochisti organizmot.:;):
Jas go piev obichniot medobil a sestra mi sega go zema toj protiv celulit. Ne znam toj dali deluva zatoa shto seushte go nema probano.
:pozdrav:
А дали смее да се пие пред и после конзумирање за време на тие 4ри часа од ко сме се напиле медобил како на пример вода, кафе?
Се надевам ме разбравте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom