Масажа или секс?

• Креатор на темата Креатор на темата mili1980
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 февруари 2014
Мислења
64
Поени од реакции
20
Што мислите за ... 1часовно масажно задоволство и секс задоволство !! Во кое би уживале повеќе ?!?

Јас масажа. Секс може да се има секогаш, сам или во друштво а темелна масажа е ретко задоволство.
А ме интересира зошто прашувате,...дали сакате да отворите бизнис па се двоумите или е некоја анкета?

Последно уредено:
Јас повеќе во масажа него во секс. Секс може да се има секогаш, сам или во друштво а темелна масажа е ретко задоволство.
А ме интересира зошто прашувате,...дали сакате да отворите бизнис па се двоумите или е некоја анкета?
И ти си во право при толку секс со државава ,и ја би одбрал масажа онака да се релаксирам малце.

Мене ме нервира некој да ме масира, ме гудишка, незнам, гадно ми е. Па макар и женска ми да ме масира... Никогаш не избегнуваме добар секс.

Абе гарант ќе има некад ситуација кај шо си укочен или утепан, па масажа поише да ти треба.

Абе гарант ќе има некад ситуација кај шо си укочен или утепан, па масажа поише да ти треба.
На кој шо му фали испаѓа муабетов :)

И смислава на темава некој да ми ја објасни?

Што мислите за ... 1часовно масажно задоволство и секс задоволство !! Во кое би уживале повеќе ?!?
Другарче како можеш воопшто да споредуваш секс и масажата шо ти ја мава бабати секојдневно ?
Не ебеш ти од форумов другарче, па уше и 100 вакви теми да отвориш и уше 100 чоколади да купиш во пп :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom