Мали слатки лаги...

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум личност која тешко и ретко ги искажува емоциите.Но мојот партнер отворено го кажува тоа што го мисли.И стварно ни мене не ми е јасно зошто сметате дека се тоа лаги.Најнормално на почетокот на една врска не може да се каже такво нешто.Мислам замисли со партнерот/партнерката си три дена и кажуваш неможам да живеам без тебе.Без везе.Мене партнерот ми кажува убави работи кои ги мисли искрено исто и јас го правам тоа.Но тоа не значи дека се лажеме.

Се трудам да не лажам, ама кога се мора, се мора и не е добро секад да си искрен.
Еднашка пред некој концерти ли беше ја слажав муслата дека ми беше лошо демек главата ме болела, а јас немав скршен денар. (јас па како ромите версаче, армани, адибас од шутка а немам пари а сум сигурен дека типкава си мисли дека имам купишта пари). Нели, жените се познати по тоа дека трчаат по парите.
и зар во таа криза требаше да бидам искрен, да кажев дека немам пари?
можеби ќе бев чист пред бога ама ќе се тресев цела ноќ мислејќи да не ми раскине оти сум сиромашен и немам пари.

Јас сум личност која тешко и ретко ги искажува емоциите.Но мојот партнер отворено го кажува тоа што го мисли.И стварно ни мене не ми е јасно зошто сметате дека се тоа лаги.Најнормално на почетокот на една врска не може да се каже такво нешто.Мислам замисли со партнерот/партнерката си три дена и кажуваш неможам да живеам без тебе.Без везе.Мене партнерот ми кажува убави работи кои ги мисли искрено исто и јас го правам тоа.Но тоа не значи дека се лажеме.
Ќутиш дур се сексате.
Така кажи поедноставно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom