Maкедонски Шампионат

• Креатор на темата Креатор на темата city park boy
  • Време на започнување Време на започнување

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
оваа тема ја отварам во врска со случувањата на трките во македонија што ја обележаа оваа година како плодна во авто спортот посебно последнава на водно ме импресионираше Крсте со неговото Fiat Ritmo
дечкото е одличен па еве видео каде што можете да видите како го изведе сето тоа и го постави рекордот во ридскобрзинските трки

Go vidov pred nekoj den klipcevo, stvarno nemam zborovi kako vozi covekov, i porano so yugoto bese top...kako gi fakja krivinive alal da mu e

го бива и за ридски и за кружни трки ѕвер е ептен

Фиат Ритмото е гроооооом го имам пратено некаде на интернет како е сложувано значи секоја чест. Колку само труд време и пари се потрошени на него може слободно да се мери со едно Порше:smir:

ако присуствувал некој од вас првиот ден на тренингот јас бев на лице место каде што овој косоварот кени ја плесна хондата на таа благата кривина негде над сеизмолошки па треба да бидеш идиот на таа кривина на суво време да се извртиш и да ја лупнеш колата

Фиат Ритмото е гроооооом го имам пратено некаде на интернет како е сложувано значи секоја чест. Колку само труд време и пари се потрошени на него може слободно да се мери со едно Порше:smir:
како што викаат за ритмото биле потрошени околу 20.000е а тоа е многу за таква кола јас мислам...али вреди

20.000 evra????
Ako e tolku mashala ondak ali stvarno ritmoto kako ide, jebiga dizajnot mnogu odpozadi ne mi se dopagja ali top e sepak!

Да не знае некој што мотор има во Фиатот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom