Македонски јавни личности

• Креатор на темата Креатор на темата anakonda88
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам ваква тема нема.
Нека биде за сите јавни личности.

Завчера почина син на еден од поголемите бизнисмени во државава.

Бог да го прости. Има секакви коментари од завчера навака. Буквално секакви.

Темава нека биде за коментирање јавни личности во државава.

Пример мене живо ме интересира госпожана Љупка, шо виде у новиот маж? И на кој основ е она јавна личност?
Уствари кај нас, многу ноу нејм битија, станаа јавни личности.

Мене јавна личност за пример ми се Каролина, Калиопи, Влатко Стефановски, Викторија Лоба. Приземни, богато искуство и кариера, а секогаш имале океј однос, изјави и излаѓања.

За да развијам дискусија:

Која јавна личност ви има оставено најдобар, а која најлош впечаток, и зошто?

Правило за темата:
-Сѐ што е оф топик одма ќе се брише
-Коментирање на цела тема само за политичари не е дозволено.

Сакам теми кај што ќе може да дискутираме за сѐ и сешто, не само политика. Имаме многу јл, успешни, светски признати, има што да се дискутира.

нека биде лабава трач тема, да нема караници.
Po koj osnov ima Viktorija Loba bogata kariera? I po sto e poznata?

Po koj osnov ima Viktorija Loba bogata kariera? I po sto e poznata?

Богато ИСКУСТВО и кариера.
Беше фронтмен на група, има добивано награди, има освоено Бубамара за откритие, има свои песни, соработки со други пејачи.

Беше фронтмен на група, има добивано награди, има освоено Бубамара за откритие, има свои песни, соработки со други пејачи.
Drugive Sto si gi nabrojala imaat kariera I kvalitet ama Loba? Bravo Bend se Beyoncé za ovaa tvoja Loba…Koja ti e sledna ovaa bivsava na Kajmakovski? Lila? Mia Kostov ?

Ми стана одвратна кога на прва седница на влада на сдсм ама баш прва кога дојдоа на власт да гласаат за да добие Македонско државјанство. Од тој ден ми е одвратна.
Кој знае како „платила“.

Ми стана одвратна кога на прва седница на влада на сдсм ама баш прва кога дојдоа на власт да гласаат за да добие Македонско државјанство. Од тој ден ми е одвратна.
Кој знае како „платила“.
Стварно??
Која година ова?
Има нешто на нет од настанот?
Не сам знајала. :О

Стварно??
Која година ова?
Има нешто на нет од настанот?
Не сам знајала. :О

1754389995623.png

Еве остатоци од вести, ама јас тогаш точно се сеќавам и ми се згади.... 29. January 2018

Нема доволно женски на форумов за да оговараат у темава, ај може ова е honeypot за тие од фемина :icon_lol:
Не мора да се оговара.

Ама пр во тема за Политика збореа за Душко. Не може од сите теми салата да се прави.

ДНК пример беа супер. И душа ме боли што се случи. И Андреј и Панчо луѓе пред сѐ. Секогаш помагале, добри со публиката, со фановите, нонстоп песни, настапи. Помагале секому и секаде каде што треба. Андреј и загина така.
Врчак го вратија на сцена, убаво им тргна пак тројцата заедно, сѐ до една ноќ..
:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom