Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne mi treba T6 za appВо Клошр има 1мкд ко шо знам кој ми е братучед за жал =)
Ад3 има доста македонци ... али без 3-4 т6 не помислувајте на апликација.
Позз.
Haha jas go imav najakiot Priest i eden od podobrite Warriori na Skullcrusher pre TBC
Priest name : Tomerulz
Warrior name : Gorilla
Ali iskreno koga sme kaj Skullcrusher porano bese eden od najdobrite/najakite server ama se prepolni i site migriraa i spored mene sea e Skullcrusher e mrtof ... ima samo nekolu makedonci poveketo migriraa ostanaa samo onie UAE sto kupuvaa gold za Game Cards !haha
Хмм имаше неколку добри македонски гилдови..на пример After Hours имаше многу многу македонци,бев и ја у тој гилд до пред некое време(додека имав гејм кард)...како и да е,вреди гилдот ептен,само гилдмастерот и неколку офицери се апла селјаци..
[/COLOR]Можно е и сеуште да сум...Карактерот ми се вика Elkan..Така да,ако си у гилдот,би можел да видиш дали сум сеуште таму,пошто мислам дека те знам тебе,ако си ти тој што го мислам. Qwerty има во тој гилд,мислам дека е шаман(би требало да си ти тој Qwerty)
Како некој што играл на Skullcrusher од day 1, морам да признаам дека не те знам, а камоли дека си бил јак или не дај боже најјакиот priest на сервер lol.
Jas igram od prv den i go znam , a po se izgleda ti ne si igral od prv den !!
Tocno pristot bese eden od najjakite sto nekogas gi imam videno ! A ako si horda ke go znaes ako ne nema sansi !
hehe te znam kako ne te znam. Jas sum Kensei[/QUOTE
ејј да бете памтам бе другар,паладинот ти беше мн јакичок пред Wrath of the Lich King..
![]()