Мајами

• Креатор на темата Креатор на темата Vict0r
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 септември 2012
Мислења
71
Поени од реакции
21
Би сакал да прашам дали има некое патување аранжман за до Мајами за неколку ноќевања од некоја агенција овде и дали од агенцијата средуваат за визата пошто сум читал негде дека они средуваат... ја најдов една страна од наша агенција inex.com.mk ефтини цени имаат... доколку некој знае некоја агенција за аранжман до таму пишете, поздрав

Можеш да си посредиш од тука до ЊуЈорк сам, само преку агенција да аплицираш , мада и немора, за туристичка виза која 99% ти ја даваат, и потоа таму имаш далеку многу поефтини понуди до мајами и аранжмани, зачи зборам за некои 200$ со крстарења со бутури со чуда ... така да според мене ако сакаш поефтино да поминеш те советувам ова да го направиш, преку нивните агенции не преку нашиве ..

сакаш да кажеш дека од амбасада 99% даваат туристи4ка виза или од агенцијата... би можел ли да ми дадеш линк или било што како да ме упатиш за тоа... ако е нешто со амбасада да праќам документи сам тоа сигунро ќе бараат доста кеш да имам како доказ дека можам да си дозволам а тоа неќам баш, освен ако не е до 2000 долари максимум...

сакаш да кажеш дека од амбасада 99% даваат туристи4ка виза или од агенцијата... би можел ли да ми дадеш линк или било што како да ме упатиш за тоа... ако е нешто со амбасада да праќам документи сам тоа сигунро ќе бараат доста кеш да имам како доказ дека можам да си дозволам а тоа неќам баш, освен ако не е до 2000 долари максимум...

Не бе преку амбасада бркај дека сакаш да одиш туристички во Америка, и после, одкога ќе отидеш до ЊуЈорк, бркај од таму или од тука почни да бараш агенции или понуди за Мајами, имаат на секои 20тина минути авион или Автобус. Пробај со Автобус ако идеш, иако патот е долг јас не би идел побарај преку Greyhound да патуваш имаат автобуси со кожни седишта клима интернет итн итн .. или со PeterPan ... а со авион е околу 100тина долари повратна.. така ти се исплаќа највеќе него од тука да ти посредува агенција... Прашај во агенции за посредување на туристичка, тоа барем е лесно, можеш преку било кој да одиш ..

добро 4им така викаш, а аа визата како е тешко ли ја даваат? бар за 10 дена да можам да седам таму

за да добиеш виза ти се потреби одредени ствари, како вработен итн итн. Прогуглај малку ке најдеш. За да стингнеш до Мајами, можеш на неколку начина, од кој дури и дирекно со swissair, Карта ти е околу 800е повратна. Имаш опција да одиш до NY, а од NY се наога мн евтина карта до Мајами. Јас летав за ~$60 во еден правец. Хотели во мајами се наогаат и за $50 од вечер. (booking.com)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom