Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

У пм да фатит и овај лоцкеров,шо прат овие,цело време чекам и одам рефреш и ми излегвит да се логирам,се логирам,гледам и подот 1300 поени потрошен е,ај ојдов да ја порачам кал оф дјути најновава за пц,и од кога завршив притискам redeem now i mi izlegvit bad reuqest eror 400 ili 404 kako bese.А и после не ми ја отвараше страната неколку минути,ама ево сега влегов и последно пишано имат за shop.

Attachments

• 19,1 KB Прегледи: 20
Член од
29 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
24
и сеа само фали да пишат у тоа hallway: thanks to the international embers for their part take in april's reemption...

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Е добро сега ова беше грешла или не?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе какво пишење аутофилл користев ама џабе

него зошто нема на лоцкерз кај им ојде то за ресток дека беше, можно е да е грешка?

а и аутофиллот не работеше како што треба

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Abe da ne e utre restokot,ovaa da im bese greska.Lele ako e utre aj ke pocekam,ama ako zafrknat i utre i u pm ke ojt sve.

Член од
29 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
24
а да не бил америчкиот па по гршка да постирале дека е за нас?

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Абе ако ова е америчкиот ок,гајле ми е за нив,само кога ке е за нас.Изгубив неколку сати за џабе.

T

Tetro

Гостин
Redemption update: We took the international redemption live, but experienced some technical errors and decided to take it down. Don't worry — the international redemption will happen as soon as we fix these issues. It will NOT happen today — and we still have a ton of prizes — so just relax and enjoy your day:)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
УФ ми олесна.:vozbud:.Сега кога ке имат ресток за нас а?Утре.

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Па горе пишува NOT Тоday па сигурно ќе има утре во 21:00 a може и порано или покасно.

Kajgana Shop

На врв Bottom