Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

У пм да фатит и овај лоцкеров,шо прат овие,цело време чекам и одам рефреш и ми излегвит да се логирам,се логирам,гледам и подот 1300 поени потрошен е,ај ојдов да ја порачам кал оф дјути најновава за пц,и од кога завршив притискам redeem now i mi izlegvit bad reuqest eror 400 ili 404 kako bese.А и после не ми ја отвараше страната неколку минути,ама ево сега влегов и последно пишано имат за shop.

Attachments

• d.jpg
    d.jpg
    19,1 KB · Прегледи: 20
и сеа само фали да пишат у тоа hallway: thanks to the international embers for their part take in april's reemption...

Е добро сега ова беше грешла или не?

Абе какво пишење аутофилл користев ама џабе

него зошто нема на лоцкерз кај им ојде то за ресток дека беше, можно е да е грешка?

а и аутофиллот не работеше како што треба

Abe da ne e utre restokot,ovaa da im bese greska.Lele ako e utre aj ke pocekam,ama ako zafrknat i utre i u pm ke ojt sve.

а да не бил америчкиот па по гршка да постирале дека е за нас?

Абе ако ова е америчкиот ок,гајле ми е за нив,само кога ке е за нас.Изгубив неколку сати за џабе.

Redemption update: We took the international redemption live, but experienced some technical errors and decided to take it down. Don't worry — the international redemption will happen as soon as we fix these issues. It will NOT happen today — and we still have a ton of prizes — so just relax and enjoy your day:-)

УФ ми олесна.:vozbud:.Сега кога ке имат ресток за нас а?Утре.

Па горе пишува NOT Тоday па сигурно ќе има утре во 21:00 a може и порано или покасно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom