Личноста со која ја делам училишната клупа...

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
B

black angel

Гостин
од мојата лева страна седи мојата другаркаStre3T Danc@ и цело време се смееме едноставно уживаме делиме се а за жал од мојата десна страна седи една личност што недајбоже да ја го допреш исто како да си го убила и многу наоѓа мана.

Каква е личноста со која ја делите училишната клупа..... ?

Јас не ја делам клупата со една личност, седиме кој каде сака:)
Најчесто сме по 2 клупи една до друга и така имам 3 деца што седат до мене.

Клупата ја делам со најретардираната особа на планетата.
Се` правиме заедно. Заедно се смееме, заедно препишуваме, заедно оговараме професори. Заедно се смееме, заедно плачеме. Не знам што би правела без неа.
Личноста со која што ја делам клупата, е личноста што ја сакам највеќе.
Еве ја дотичната.
:back:

епа black angel клупата како и заедничкото куќиште за компјутериве го делам со тебе :icon_lol:
заедно јадеме,заедно спиеме,заедно се смееме,заедно препишуваме,заедно реметиме луѓе,заедно дремеме во вц,заедно ги трпиме чудовиштава со функција на професори ..сегде заедно..голем дел од денот.:icon_mrgr I luuuv u :back:

епа black angel клупата како и заедничкото куќиште за компјутериве го делам со тебе :icon_lol:
заедно јадеме,заедно спиеме,заедно се смееме,заедно препишуваме,заедно реметиме луѓе,заедно дремеме во вц,заедно ги трпиме чудовиштава со функција на професори ..сегде заедно..голем дел од денот.:icon_mrgr I luuuv u :back:

da so uste ne veke luvvvvv yu 2:back:

Кај мене во средно само девојчињата седеа на секој час распоредено која со која во клупа. Ние па машките кој како. Најчесто седев сам одпозади потпрен за ѕид и ја гледав цела училница и плус можев да комуницирам со сите одпозади и да си ги испружам нозето убаво.

Цело средно 98% клупата ја делев со најдобрата другарка, со која од прво одделение сме заедно. Све и свашта сме поминале заедно, тестови, испрашувања, тресење глупости и слично. :)

okolu mene sedet dvajca deka se spoeni klupinee
edna glupacha (nemat da kazam koja ) i eden mnogu chuden covek koj i da go ne slushash shto zboruva pak ke si prodolzi aa najdobroto kaj nego ee toa shto mu se e*e za toa shto mislet za negooo :helou::helou::helou:

Седам со мојот најдобар другар.Знае да направи да не ми биде досадно,ми дава да му срипам на сред час и да го гушнам,не грижејќи се што би помислиле другите деца или па наставниците :).Те сакам :pipi:

Седам со мојата најдобра другарка и никогаш не ни е досадно !
Секогаш ќе се најде некоја тема на муабет ! :):):):):):pipi:

Бидејки секоја година не делат, секогаш со различни ја делам клупата:(
Сега седам со Никола , иако се знаеме од 1 септември многу се здруживме:)
Ретко кое машко ме разбира како него, секогаш ми помага и ми дава совети:)Знам дека понекад претерувам но не ме баталил уште:pipi:

Понекогаш седам и со најдобрите другарки од клас..е коа сум во нивна близина има оговарање на велико:)
Ги обожавам но за жал само уште 2 месеци ке сум со нив.
После друга жртва ке најдам:icon_lol:

паа скоро на секој час седам со друго дете........нема определено некој со кој седам цело време........иначе ообавезно у последните клупи сум ......муабети смеење...и така:vozbud:

си седам со мојата најдобра другарка Тами :pipi:
ептен freak девојче .... секогаш знае да ме насмее ... да ме сослуша ... и слично ...
..многу многу си ја сакам
едноставно најдобра е ! :smir: :)

Кај мене во средно само девојчињата седеа на секој час распоредено која со која во клупа. Ние па машките кој како. Најчесто седев сам одпозади потпрен за ѕид и ја гледав цела училница и плус можев да комуницирам со сите одпозади и да си ги испружам нозето убаво.

lol рулз. И ја обожавам да зафатам место позади само заради релаксација :)

Со А1Тим или со ХакетМен. Во некои кабинети сум со Тим, во некои со Хакет мен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom