Лиценца за музика (проблем)

• Креатор на темата Креатор на темата emilgorgiev
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 март 2008
Мислења
82
Поени од реакции
14
Здраво, незнам каде би ја поставил темата,само ако некој може да ми помогне имам проблем со лиценцата поточно за Ајрон Мејден истечена е и кога ми отвара да ја поврати од интернет вели дека ја има повеке од 10 пати дадено и толку.и сега јас го јадам стапот демек,барав гуглав ама тешка работа да ја повратам лиценцата.Пробав и да ги конвертирам фајловите во мп3 ама не сака бара лиценца и за тоа.:toe:
Ако знае некој друг начин да ја повратам...ХЕЛП

На што лиценцата? На некои фајлови ли? Преку iTunes да не ги доунлоадира? Де објасни малку повеке...

Има такви мп3 со Лајмвајр што се симнуваат, лиценцирани и неможеш да ги пуштиш.

На што лиценцата? На некои фајлови ли? Преку iTunes да не ги доунлоадира? Де објасни малку повеке...

Не ги даунлоадирав туку ги снимив од ЦД фајловите се (.wma)

Има такви мп3 со Лајмвајр што се симнуваат, лиценцирани и неможеш да ги пуштиш.

Да но кај мене не се спуштени од нет туку RIP-ed од CD и имаат content protected што значи за одреден период ти бара да ја освежиш лиценцата,за некои албуми нема проблем ја симнува лиценцата и готово ама за повекето дава порака има повеке од 10 пати даунлоадирано лиценца.

Да но кај мене не се спуштени од нет туку RIP-ed од CD и имаат content protected што значи за одреден период ти бара да ја освежиш лиценцата,за некои албуми нема проблем ја симнува лиценцата и готово ама за повекето дава порака има повеке од 10 пати даунлоадирано лиценца.

DRM Sucks. Оригинал ти се цедињата? Ако ти се, барај на гугл некоја подобра програма за рипување, која ке може да го отстрани DRM-то.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom