LG Optimus L3 Проблем!?

• Креатор на темата Креатор на темата NEnn
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 февруари 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Локација
Stip, Makedonija
Веб-сајт
www.youtube.com
Здраво дечки, имам LG Optimus L3, па имам некој проблем па ме интересира вашето мислење!?

Му ставив пред околку еден месец ICS 4.0.4 CM9 (од Cyanogenmod), се си е океј, брз, не кочи и сл. но една работа не ми е јаснаа.
Еве пример, кога ке упалам некоја апликација, игра или слично ќе се уклучи и одеднаш ќе ми се исклучи и право се вклучува и се појавува батеријата на цел екран и се полни. Што мислите дали е до телефонот нешто или батеријата преставува проблем ?

Ви Благодарам!!

Здраво дечки, имам LG Optimus L3, па имам некој проблем па ме интересира вашето мислење!?

Му ставив пред околку еден месец ICS 4.0.4 CM9 (од Cyanogenmod), се си е океј, брз, не кочи и сл. но една работа не ми е јаснаа.
Еве пример, кога ке упалам некоја апликација, игра или слично ќе се уклучи и одеднаш ќе ми се исклучи и право се вклучува и се појавува батеријата на цел екран и се полни. Што мислите дали е до телефонот нешто или батеријата преставува проблем ?

Ви Благодарам!!
ако бил за тој оперативен систем што си го инсталирал немаше да направат нови и помоќни lg телефони.

ако бил за тој оперативен систем што си го инсталирал немаше да направат нови и помоќни lg телефони.
ако не се разбираш не збори ...има и послаби телефони со андроид 4.х ..и одма ке ти кажам дека е софтверска грешка тоа ако ти го прави на секоја апликација..а ако го праве на апликации шо тражат повеке рам тогај исто пак само стави друг ром и ке го оправеш

Ви Благодарам!!
Најверојатно е до ромот, пробај преку рикавери избриши го кешот и далвикот и преинсталирај го ромот. Ако пак зеза тогаш види на XDA developers дали има некој со твојот проблем и решение. Втора варијанта инсталирај некоја друга ром верзија. :)

Ви благодарам, ќе ве послушам и ќе пробам па ќе видиме, иначе не на сите апликации ваљда на оние што тражат поише рам. Ама пак не ми е јасно како коа некогаш како на пример Temple Run, Subway surfers понекогаш и на Facebook апликацијата ќе ми блокира и кје се исклучи и ќе ми се појави батеријата као демек се полни телефонот. Да не е проблемот и во батеријата случајно?!

Ви благодарам, ќе ве послушам и ќе пробам па ќе видиме, иначе не на сите апликации ваљда на оние што тражат поише рам. Ама пак не ми е јасно како коа некогаш како на пример Temple Run, Subway surfers понекогаш и на Facebook апликацијата ќе ми блокира и кје се исклучи и ќе ми се појави батеријата као демек се полни телефонот. Да не е проблемот и во батеријата случајно?!
кај мене батеријата кога беше проблем ми излезе исто батерија и пишува заштита од преголема струја и се рестартира телефоно да не се изгасе можно е да е и до тоа сликај слика од екрано ти нареден пат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom