LG KU990 Viewty

• Креатор на темата Креатор на темата PlayBoY
  • Време на започнување Време на започнување
потиња телефон со 5мпх камера немам видено, фрли едно 200/250е и после 2-3 недели пиши репорт, т.е. пљукај на форумов за телефонов.

иначе не навредувајте по мобилари - работиме само квалитетни и интересни модели, не ефтини чкартоини со напумпана камера.

офф, фати ми се... работи си у тоа мобиларата, со оригиналните телефони, ме здоболе :nesvest:

а ако, се деси нешто, прво ке пљукам,па ке отидам кај тебе у мобилара, да ти го даам беспари, ионака така вие работите...

btw, издекодирај ми го ...

Јас Иам ваков мобилен .. само што ја го иам у светло розева боја .. Нели Е Најтоп ??;)

А бе не ги слушај другите...важно телефонот е супер, има се што му е потребно на еден телефон. Камерата е ѕвер! Исто како дигитален апарат. Со здравје да си го користиш

lg ku990r

so da vi kazam sekoj si go fali svoeto go.no taj sto nema lg ku 990 r nemoze od strana da jade gom.a bidejki ne go e mirisnal a toj sto ima moze da kaze sto e kako e. Podobar telefon za tie pari samo na mars .Ovoj telefon ima se sto nemat drugite a nema samo wi-fi. a sto ke ti e koga po cel den sedime pozadi kompjuter pa ni treba dzabe internet koga sedime vo kafic.
E ako odime vo kafic da surfame togash podobro i da ne odime glavata dole i sto si napravil surfash vo kafic Breeee fraer a drugo e se tolku dobro organizirano na telefonot sto nemash maka da go koristis.NAPOMENA: da bide vklucena opcijata SAVE BATERY i togash baterijata nemozesh da ja dotrosish ke gledash filmovi muzika muabet do beskraj .Srekno na onie sto go imat i da si go cuvat bidejki PODOBAR TELEFON ZA Tie PARI NEMA.:smir:

Он се изјасни дека "елџито го јаде iPhone" ... ние не мислевме ништо лошо ... со здравје да го вози :smir:
а па iphone што е толку добар? како прво 2 мп камера е малце у опции е добар да ама ако гледаме така како што викаш ти треба само нокии да се продаваат

а па iphone што е толку добар? како прво 2 мп камера е малце у опции е добар да ама ако гледаме така како што викаш ти треба само нокии да се продаваат
So iphone ne mozes da snimas video klipovi

Ај и јас да се напраам малце паметен тука :tapp:
Прво, споредбата меѓи ајфонот и вјутито е споредување баби и жаби. Двата телефони се фокусирани на дијагонално спротивни работи...
А за сите што го изругаа телефонов, прво видете му ја цената. За тие пари мислам дека е меѓу подобрите понуди на нашиов пазар.

Поздрав

Јас го имам ЛГ вју .. споредба со ај фон ак прај некој значи абер нема од моб. толку одмене....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom