Лежи, пет

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.204
Поени од реакции
1.856
Учителката Ерика Ф. од германското место Уна покажала необични (да не речеме револуционерни) методи на оценување. Родителите на учениците ги уценувала со секс во замена за подобри оценки за нивните деца.

uchitelka-v.jpg

Германија е шокирана од начинот на кој професорката Ерика Ф. ги оценувала своите ученици во училиштето во градчето Уна. Фактички, таа не ги оценувала учениците, туку нивните татковци :)

Татковците на нејзините ученици биле приморани да и пружаат сексуални услуги за нивните деца да имаат подобри оценки.

Ерика собата наменета за ученици кои се под казна ја декорирала за да е прилагодена на специјалната „настава“ која ја држела со родителите на дечињата. Ерика таму поставила тепих, голем црвен кауч и прикладни светла.

Напалената професорка била фатена на дело со еден од родителите, од страна на нејзин колега после што тој ни крив ни должен добил закана од неа да молчи, или ќе „среди“ (претпоставувате како, не? :) ) да го преместат во некое друго училиште.

И кој е сега крив што повторно вагината се наметнува како главeн адут на жените кој има влијание врз нивната или врз туѓите кариери? А пак, којзнае што ги учела младите за време на часовите :)

Иновативно а? :icon_lol:

x

Епа добро де што да прави жената кога е мераклика
јас радо би го праќал детето во училиште ако знам
дека има вакви морални даскали:pos2:

Е не ко нашиве ќе барат тегли ајвар. :pos2::pos2::pos2::pos2:

е што не има некоја и кај нас ваква :vozbud:

Шо се ќефосвате бе, ами шо ако била пес грда професорката? :)

Епа добро де што да прави жената кога е мераклика
јас радо би го праќал детето во училиште ако знам
дека има вакви морални даскали:pos2:

И немој да му даваш на детето да учи,да има повеќе оценки за поправање.

Тато шо рече наставничката ?

Готово е сине,5-ка ќе имаш!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Тато шо рече наставничката ?

Готово е сине,5-ка ќе имаш!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Одсега натаму кога ќе имаш некоја слаба оценка кажи на учителката да ме вика мене..

ОК Татооо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom