Леб

• Креатор на темата Креатор на темата 606
  • Време на започнување Време на започнување

606

Член од
24 септември 2005
Мислења
511
Поени од реакции
51
Ова е предна опаковка од обичен бел леб кој може да се купи во секоја продавница во Бугарија.

opakovka1.jpg

А ова е неговата задна страна

opakovka2.jpg

Во едниот дел се назначени знамиња и имиња на земји и називот на производот на јазикот на тие земји.

zoom1.jpg

А ова е што пишува над нашето знаме

zoom2.jpg

ова беше топ тема пред една година и повеке...веке не е во мода:) Дури и сопственикот на пекарата се извини за "ненамерната" грешка.

Јас вчера го купив лебов. Не ми изгледаше како стар.... Тој може се извинил ама лебов сеуште се продава и со таква опаковка.

epa niven problem... u sekoj slu4aj ova go znam ko od poranooo

Jas prv pat go gledam i mnogu mi e smesno. Kolkavi luzeri se ovie Bugarive merka nema za niv. Na leb stavil zname od druga drzava i napisal zap. bugarija.
Zamisli na cokolado od Evropa da napisat pod grckoto zname Juzna Makedonija :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

веќе не го купувај тој леб и мирна ти глава

Собственика на фирмата, којато произвежда този хлјаб, е гр'к. Нема сведенија да се извинјавал на нјакого.

A koj na kogo treba da se izvinuva?
Treba da ni se izvini nam, zatoa sto ja preimenuva, samovolno, nasata zemja.
Za vakvi provokacii treba da intervenira vladata...taka mi se cini...
Inaku, nie mozeme da proizvedeme leb, na koj ke stoi grckoto zname a na nego da pisuva Junanistan!!! a zosto da ne?

Ами нека хората да знајат што за д'ржава е тази с това знаме.Аз дори бих придложил висчки б'лгарски стоки да са така.

bugari ke kupam od toj leb. lebot ke go izedam a vo opakovkata ke gi stavam vasite glevi otkako ke vi gi isecam.

vojvodata напиша:
bugari ke kupam od toj leb. lebot ke go izedam a vo opakovkata ke gi stavam vasite glevi otkako ke vi gi isecam.

ти што бре, да не си исламски фундаменталист ?

vojvodata напиша:
ne, ja sum makedonski nacionalist
Ебате Македонскиот националист, ако Македонски го пишуваш со мало "м"! Пих

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom