League of Legends - База на Знаење

• Креатор на темата Креатор на темата Латекс Бурка
  • Време на започнување Време на започнување
Л

Латекс Бурка

Гостин
Оваа тема ќе се разликува од другите 2 према тоа што не е генерален топик на којшто ќе се пишува за се и сешто, туку ќе биде фокусиран на самата игра и специфичните аспекти во нејзе.

Споделување билдови, стратегии, новости, leaks, барање совет, итн.

Повелете и прикачете се следте ја темава. :)

---------------------------------------------------

Листа на акаунти споделени од корисниците на кајгана.

Латекс Бурка - EUW - SmoothNitro, Klina Vorn - EUNE - Maio Dono

Полека со отварањето на нови теми, ќе урниш Гинисов рекорд, а пак од ,,кајганарите'' ќе добиеш бан, од искуство ти кажувам :P

Латекс Брука. Сакам совет.

Како да играм џангл со Аше?

Латекс Брука. Сакам совет.

Како да играм џангл со Аше?

На страна заебанциите, jungle Ashe не е viable стратегија, можеш во normal партии да ја играш, таму не се игра некоја мета посебна. :)

На страна заебанциите, jungle Ashe не е viable стратегија, можеш во normal партии да ја играш, таму не се игра некоја мета посебна. :)
Ок е, бруко. Ти тоа озбилно ми го одговори :D. Ја сакав темата да пркне..

Ок е, бруко. Ти тоа озбилно ми го одговори :D. Ја сакав темата да пркне..

Па затоа реков на страна заебанции, знам дека се заебааш, уживај. :P

Инаку, кој сака, може слободно да постира свој nick за да го ставам во првиот пост да се гледа, па кој сака да аднува луѓе нека повели. :)

Па затоа реков на страна заебанции, знам дека се заебааш, уживај. :P

Инаку, кој сака, може слободно да постира свој nick за да го ставам во првиот пост да се гледа, па кој сака да аднува луѓе нека повели. :)
Имаме скоро сите споделено никови на главната тема. Ѕирни таму.

Имаме скоро сите споделено никови на главната тема. Ѕирни таму.

Добро, но не се во првиот пост, треба да ги барам преку 90 страни постови. Вака тука ќе ги ставам сите со edit во отварачкиот пост и лесно ќе биде за сите да се најдат. ;)

Добро, но не се во првиот пост, треба да ги барам преку 90 страни постови. Вака тука ќе ги ставам сите со edit во отварачкиот пост и лесно ќе биде за сите да се најдат. ;)
После пола саат нема да можеш да едитираш. :D

ке кажеш на модератор да ти средува

Секојпат кога некој ке додаде акаунт ке треба да го замарам модераторот да ми го едитува постот... Да ставам линк еден што ќе води до pastebin со сите акаунти? Тоа може да работи...

Ај ќе пробам.

После сите теми за секс и мастурбации дојде редот и за лол да отвориш а?

епа ај...совет Annie AD carry?

1. Отвара тема техники на мастурбација
2. Отвара тема база на знаење на ЛоЛ
3. Virgin detected
4. ???
5. Profit

После сите теми за секс и мастурбации дојде редот и за лол да отвориш а?

епа ај...совет Annie AD carry?

Max-aj E, и гледај да имаш стално спремен stun за во teamfight, што не е многу различна стратегија од AP Аnnie. За ајтеми, бидејќи не е класичен ADC, нема добар attack speed per level скејлинг, што значи ќе ти треба да компензираш со прв ајтем за attack speed. Најдобри избори во тој поглед ти се Statikk Shiv и BotRK, првото за против tanky теам со доста armor, второто за тепање лејн 2v2.

Понатака ќе сакаш да искористиш тоа што имаш поголем range од повеќето ADC-а, впрочем, Annie има најголем base attack range од сите champions во играта - 625. Имајќи го тоа на ум, добра комбинација би ти било со некој CC-heavy support, како на пример Leona, Thresh, можеби Alistar. Избегнувај squishy supports како Nami, Karma итн.

Во teamfights, би се фокусирал на frontline-от нивни, со тоа што ќе би ги напаѓал првите што ти се во range во комбинација со R за CC. Понатака clean-up crew ќе ти биде најверојатно mid лејнерот, дур ти го штитиш.

За ајтеми, целосниот билд јас што би го избрал е нешто вака.

Berserker's Greaves>Statikk Shiv/BotRK>IE>Last Whisper>Banshee's Veil/Guardian Angel/Mercurial Scimitar>PD/Runaan's Hurricane/Bloodthirster

Зависно од партијата, може било кои од овие да се заменат за тоа што ти треба, нормално и самиот редослед зависи од партијата.

За руни, attack speed quints, AD marks, armor per level seals, magic resist per level glyphs. (Бидејќи E ти дава јак boost на дефанзивните статси, можеш да си дозволиш да користиш наместо flat Armor/MR, per level.)

Сепак, ризичен пик е, и ако сакаш да играш ranked, и да победуваш таму, ондак не ти советувам да го играш ова. Од друга страна, фактот дека непријателите не се навикнати да играат против AD Аnnie може да ти даде предност.

Со среќа. :)[DOUBLEPOST=1407695470][/DOUBLEPOST]
1. Отвара тема техники на мастурбација
2. Отвара тема база на знаење на ЛоЛ
3. Virgin detected
4. ???
5. Profit

Извини. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom