Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чисто сумјам дека ќе осетиш response time дал е 8, 12 или па 24. Барај да има висока резолуција ама реална (барем 1440x900 или па 1680x1050, 1920x1200) и добар контраст. Ако се двоумиш помеѓу неколку екрани, побарај да ти ги уклучат, па сам процени кој највеќе ќе ти лежи. Не се ориентирај многу многу по тоа што е пишано на хартија.
Не бе грешка си, има 17" со 1920х1200 WUXGA (Widescreen Ultra eXtended Graphics Array)
И да има ќе ги оќориш очите со него на таа резолуција.
Ако зимаш монитор според мене земи некоја проверена марка. Хјунади и таа другата горе ми се без врска марки. Филипсов последниов 19инчен ми е некако најдобар. Пиши по која цена ти го даваат за да видиме ако има нешто за слична цена подобро. Иначе мониторот е ОК, има ДВИ влез, ама па контрастот пак ќе речам дека според мене е малце. Незнам дали дека сум навикнат дома на 1600:1 па 600:1 ми е малце.... Ај кажете како ви личи на другите контрастот.
Според моиве ценовници немам нешто да ти понудам подобро за таа цена. Самсунг мониторите летово поскапеа 10-15 евра секој модел, така да овој монитор за таа цена е супер.10500. Ke se najde nesto podobro za taa cena?