Сакам да докажам дека иста е психологијата на лугето. Врските кои се затворени имаат само секс или што и да е без разбирање и разговор , врска без обврска непостои. Тоа е само личен интерес на еден од партнерите а другиот само го следи и ги подржува неговите постапки. Од врските со бившите научив многу, скапо платив а искуството ми остана како кусур. Затоа тврдам дека е така и јас моментално имам врска без обврска од која не очекувам ништо, ако пертнерката сака нешто повеќе одма ке се тргнам. Не ме привлекла доволно за да ја сватам како сериозна и таквите врски никогаш не можат да преминат во нешто поголемо.
Де факто ако јас имам сериозна намера со таа особа уште на самиот почеток така ке се поставам и така ќе ја продолжам.
--- надополнето: 15 декември 2011 во 17:23 ---
Делата говорат другар, не сакам да искажувам иронија околу темава- сепак се работи за љубов. Го кажувам мојот став и моето лично искуство. Секако дека тие особи можат и после мене да сакаат, како што сум сакал и јас, ама постоело хемија мегу нас барем додека траело. Сме се сакале сме ја почитувале нашата врска и секогаш по убаво ке ја паметиме освен со 2

,тие сум сигурен дека ме мразат и никогаш нема да ми опростат.