LADA 111 16V СЕРВИС?

• Креатор на темата Креатор на темата mkgunner
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.889
Поени од реакции
10.249
Да ми препорачате сервис за Лада 111?
Во Кичево нема сервис за дијагностика незнам дали да одам во Мида Лада или има некој приватен?

За што сервис?Што треба да менуваш?

А што не треба прашај :D
Не влечи ич Пресека и Стража со втора да ги ваѓаш?!
Испод 2000 обртаи не ја прима туражата гуши, да застаниш на нагорнина неможеш да тргнеш. Има скинат еден држач на моторот, електриката на сите прозорци е заебана не иде струја до електромоторите. Држачите - ментешите на задната врата на гепекот се скршени неможам да најдам ни па да ми направи некој знајт. И уште други работи поситни....
Кажувај ЧАРЕ :)

А што не треба прашај :D
Не влечи ич Пресека и Стража со втора да ги ваѓаш?!
Испод 2000 обртаи не ја прима туражата гуши, да застаниш на нагорнина неможеш да тргнеш. Има скинат еден држач на моторот, електриката на сите прозорци е заебана не иде струја до електромоторите. Држачите - ментешите на задната врата на гепекот се скршени неможам да најдам ни па да ми направи некој знајт. И уште други работи поситни....
Кажувај ЧАРЕ :)

Немора за ова во овластен сервис,некој механичар нема ли во близина,јас од Велес сум,во Велес ќе ти кажам и мајстор и делови кај да најдеш.Ми личи на генерален ремонт,чим не влече клипови ова-она,спремај си парите,а за овоа,држачи,ментеши,тоа ситници се,по отпадиве види.Поарно приправи ја,и шитни му ја на некоја будала.Регистрирана ли е?

Не е ремонт сигурно има компресија во клиповите, проблем е ECU-то а поголем проблем е што во Кичево нема мајстор што ќе го врзе на OBD-немаат таков приклучок....
Да регистрирана е.

Не е ремонт сигурно има компресија во клиповите, проблем е ECU-то а поголем проблем е што во Кичево нема мајстор што ќе го врзе на OBD-немаат таков приклучок....
Да регистрирана е.
Не мора да значи дека е компјутерот.Може не ти чини сензорот за проток на воздух

оди во мида лада.. ние таму ја носиме.. скапо е ама бар ке ја средат.. е сеа колку ке трае.. тоа со лада никад се незна.. поз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom