Labtec Power Wireless Desktop Plus

• Креатор на темата Креатор на темата imtheone
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 мај 2012
Мислења
34
Поени од реакции
3
Здраво, ја имам тастатурава:
fz4V1.jpg
и имам еден проблем, незнам да ја конектирам, немам CD за да инсталирам нешто .. Од овде го спуштив драјверот ваљда за ваква тастатура, го инсталирав го рестартирав Pc. од ко се уклучи PC стискам Conect на тастатурата и не работи. :( А во Фолдерот што го спуштив нема ништо за конектирање на тастатура итн.. Помош??

fz4V1.jpg
и имам еден проблем, незнам да ја конектирам, немам CD за да инсталирам нешто .. Од овде го спуштив драјверот ваљда за ваква тастатура, го инсталирав го рестартирав Pc. од ко се уклучи PC стискам Conect на тастатурата и не работи. :( А во Фолдерот што го спуштив нема ништо за конектирање на тастатура итн.. Помош??
Колку пари ја зема и од каде?И јас сакам да си купам безжична тастатура,а оваа многу ми се свиѓа.

Колку пари ја зема и од каде?И јас сакам да си купам безжична тастатура,а оваа многу ми се свиѓа.
Од одамна ми е нз колку пари е. Затоа го неам CD-то, ја имав даено на еден другар и тој ја користеше до пред 2 месеци, сеа го нема цедето..

Од одамна ми е нз колку пари е. Затоа го неам CD-то, ја имав даено на еден другар и тој ја користеше до пред 2 месеци, сеа го нема цедето..

немој да ме сфатиш дека сакам да тролам, ама логично е да го прашаш другар ти како ја користел нели (y)

fz4V1.jpg
Рестартира PC? :D

На ресиверот има ли некаква сијаличка - копче. Ако има треба и на тастатурата од позади да има копче (или тоа конект е што го кажуваш). За да се упарат се стискаат и од ресиверот и од тастатурата истовремено. Подршка има до XP. За 7-мица може да е вграден. Тој софтвер најверојатно е за додатните мултимедиски копчиња.

немој да ме сфатиш дека сакам да тролам, ама логично е да го прашаш другар ти како ја користел нели (y)
Епа пишав дека веќе го нема CD- то другар ми :) провери погоре во одговорот :D
Секако дека го имам прашано :)

Епа пишав дека веќе го нема CD- то другар ми :) провери погоре во одговорот :D
Секако дека го имам прашано :)
Не ти е потребно никакво ЦД, треба да ја упариш тастатурата со приемникот од компјутерот и ќе ти работи.

А другар да не си ја купил ти од бувјак пазар :) па што немаш цд а и незнаеш од кај ти е (n) сигурно од небо не ти паднала... многу логично е да го прашаш другар ти (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom