Курс за работа со предучилишни деца

• Креатор на темата Креатор на темата moni_moja
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 април 2013
Мислења
1.038
Поени од реакции
796
Можеби не им е местото на курсевите во овој форум

сакам да го полагам овој курс слушнав само дека на педагошки се полагал три испити биле, дали го има некој полагано, и каде треба да се јавам за ова?

Можеби не им е местото на курсевите во овој форум

сакам да го полагам овој курс слушнав само дека на педагошки се полагал три испити биле, дали го има некој полагано, и каде треба да се јавам за ова?
Ако мислиш на педагошка доквалификација, треба да прашаш на педагошки факултет, тие ќе ти објаснат. Инаку испитите се педагогија, психологија и методика. На сајтот на УГД имаше напишано што е потребно, еве го линкот.

Ако мислиш на педагошка доквалификација, треба да прашаш на педагошки факултет, тие ќе ти објаснат. Инаку испитите се педагогија, психологија и методика. На сајтот на УГД имаше напишано што е потребно, еве го линкот.

:( Не е ова... ама фала за трудот

Во градинките има воспитачка и негователка во секоја група, воспитачката е со педагошки факултет, негователката е или со средно медицина или со овој курс... на педагошка изгледа во овој период никој не работи ќе треба да се стрпам да поминат одморите

Инаку поминав една недела со ќерка ми во болница и сватив дека напамет ги знам сите можни приказни и уште ги интерпретирам, знам заспивалки на англиски и македонски на кило имам такви, знам да нацртам се и сешто бубачки и куќарки што се на паѓање :) и имам трпение за деца какво што немам за возрасни.... па си реков зошто да не пробам да работам со децава :) ќе ме обожаваат таму

moni_moja
Ако разбереш повеќе информации за курсов пиши ми.
Иначе и јас знам за педагошка докфалификација, истата можеш да ја полагаш и на Катедра за Педагогија на Филозофски факултет. Ова за курс прв пат слушам...

moni_moja
Ако разбереш повеќе информации за курсов пиши ми.
Иначе и јас знам за педагошка докфалификација, истата можеш да ја полагаш и на Катедра за Педагогија на Филозофски факултет. Ова за курс прв пат слушам...

Бев денес до градинката во близина, воспитачката ми рече дека на педагошки факултет во студентски прашања треба да прашам кога е следниот термин за полагање, и за материјали за учење, штом разберам ќе пишам. Колку што ја разбрав само диплома од средно барале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom