Култура

• Креатор на темата Креатор на темата Incule
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јануари 2015
Мислења
1.151
Поени од реакции
512
Дали македонскиот народ има култура и зашто одма вреѓаат ако некој има различно мислење?? И зашто вреѓаат девојчиња немаат култура спрема женск
Кој сака да дебатираме му давам број,ако сум женско имам право на збор

Дали македонскиот народ има култура и зашто одма вреѓаат ако некој има различно мислење?? И зашто вреѓаат девојчиња немаат култура спрема женск

Глупоста нема пол.

Не се лути одма ти, таков е обичајот. Секој нов член/спамер треба да помине низ кајганското огнено крштевање. Така се кали челикот.

Мене лично не ми треба твојот број, но можам да ти предложам да му го дадеш на Говинда. Убеден сум дека има многу што да си прикажете вие двајца, како сродни души сте.

Не се лути одма ти, таков е обичајот. Секој нов член/спамер треба да помине низ кајганското огнено крштевање. Така се кали челикот.

Мене лично не ми треба твојот број, но можам да ти предложам да му го дадеш на Говинда. Убеден сум дека има многу што да си прикажете вие двајца, како сродни души сте.
Многу сте невоспитани,не ти овие другиве,вреѓате женско,мене

И кантер имаш играно а?
Грев е кантеро, те тера на насилство, додека го играш уживаш во нешто што е спротивно на заповедите.
Не играм кантер,женско сум,несакам насилство

Не играм кантер,женско сум,несакам насилство

Кога веќе сакаш да се дискутира за и окулу културата, не е лошо малку и за естетиката. Спејс задолжително стои по интерпункција т.е. едно празно место.

Кој би бил фин со тебе кога си дебела?

По 100 по многу пати

Полека малку со броеви оставање тука девојче :D Шала на страна се согласувам дека фали култура во сите односи во општествата во Македонија. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom