Кројачи?

• Креатор на темата Креатор на темата stela_maris
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јануари 2012
Мислења
652
Поени од реакции
192
Локација
Somewhere on Earth...
Ve molam ako mozete da mi preporacate nekoj snajder, krojac kako sakate vo Skopje. Mi treba za detski fustancinja. I ako moze cena otprilika za sienje na detsko fustance so moj materijal.
Fala!

Иди во Ангелковски, тоа е кројач кој се наоѓа на раскрсницата на Партизанска и Рузвелтова од десната страна кога идеш од Карпош накај Центар. Мала барака има надвор обележано кројачко студио, човекот е стар и си го знае занаетот.
За цена незнам колку е.

Ve molam ako mozete da mi preporacate nekoj snajder, krojac kako sakate vo Skopje. Mi treba za detski fustancinja. I ako moze cena otprilika za sienje na detsko fustance so moj materijal.
Fala!
Има една супер шнајдерка зад Веро во Тафталиџе. Се наоѓа во втората зграда кога ќе тргнеш од Веро кон Педагошка. На ќошето на зградата има стоматолошка ординација, некој фризер, па влез во зградата, веднаш по влезот е дуќанот, Лиа мислам дека има напишано на излогот. Цените и се многу попристојни отколку кај Ангелковски, плус има и машини за везење и ептен добро си ја знае работата.

Кој кројач би го препорачале за машко одело? Јас само Ангелковски го знам и имам слушнато за него. Мерак ми е да шијам, ми треба за специјална пригода. Не ми се брза, ама сакам избор.

Ja sam danas slijedio uputama od 'AlternativeF', otisao во Тафталиџе, nasao iz prve, dogovorio i sad se vec pola sata gledam pred ogledalom kako mi super stoji novo odjelo.
Kao da je siveno po meni ;-)
A prijazna gospodja koja добро знае работата se je morala jos i zuriti zbog slave danas.
Svakako preporucujem!

луѓенца дајте помогнете ... каде се продаваат материјали за шиење облека? ми треба за фустан само што материјалот е многу несекојдневен и не сум сигурна дека ќе најдам нешто такво кај нас ама сепак да не знаете вие некое такво место а?
иначе за кројачка/шивачка мене ми препорачаа некоја си фросина која се наоѓа негде кај новоселски пат и била екстремно ефтина и плус ако нема многу работа ти го шие уште истиот ден само ти вика као иди ручај прошетај па врати се за два три саати.колку што ми кажаа шиела за многу ефтини пари шиела хаљини и свштурии за околу 2000 така нешто имаала и фб профил па побарајте ја.
и каде да најдам разноразни материја за шиење??

луѓенца дајте помогнете ... каде се продаваат материјали за шиење облека? ми треба за фустан само што материјалот е многу несекојдневен и не сум сигурна дека ќе најдам нешто такво кај нас ама сепак да не знаете вие некое такво место а?
иначе за кројачка/шивачка мене ми препорачаа некоја си фросина која се наоѓа негде кај новоселски пат и била екстремно ефтина и плус ако нема многу работа ти го шие уште истиот ден само ти вика као иди ручај прошетај па врати се за два три саати.колку што ми кажаа шиела за многу ефтини пари шиела хаљини и свштурии за околу 2000 така нешто имаала и фб профил па побарајте ја.
и каде да најдам разноразни материја за шиење??

Квалитетот е `ко цената, на женски пазар, бит пазар, имаш ефтини материјали, во чаршија имаш поскапи. Кај да ја најдам оваа Фросина и каде е новоселски пат? :pos:

Ако ти зема 2000 плус материјал тогаш е скапа.

Предлог за кројач за кратење машки кошули? Да ги смали од L на М и да ги напраи пострукирани? И да не е премногу скап :)

Здраво дечки, ме интересира каде во Скопје можат да ми сошијат/направат конкретен модел на шалвари? Кои места ми ги препорачувате и дали некој знае колку би ме чинело тоа отприлика? :) Фала! :)

ајде да ја актуелизирам темава , повторно. ми треба некој предлог за машки одела, по спортски така за на фармерче или панталон.
Прашав пред некој ден у signori , тамо боли глава од цената.

барам некој нормален кројач

ајде да ја актуелизирам темава , повторно. ми треба некој предлог за машки одела, по спортски така за на фармерче или панталон.
Прашав пред некој ден у signori , тамо боли глава од цената.

барам некој нормален кројач

Што цени имат signori?

15000 den samo sako

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Мене 19 700 ми кажаа цена за еден модел :)

Малку се ненормални цените, во Hugo Boss комплет одело се наоѓа до 300 евра, пример.

Инаку, да не знае некој од кај ги земат материјалите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom