Кратка анкета

• Креатор на темата Креатор на темата Wizz.
  • Време на започнување Време на започнување

Wizz.

TheBest
Член од
27 септември 2009
Мислења
262
Поени од реакции
69
За цел спроведување едно истражување од едукациони цели, потребни ми се членови кои ќе пополнат една анкета. Анкетата е целосно анонимна. Ве молам одговарајте искрено. Анкетата се состои од 9 прашања.

Доколку се појави интерес, резултатите може да бидат објавени на форумов и да се покрене дискусија.

Линк:
https://www.surveymonkey.com/s/3NZHSKP

Вашиот придонес ќе биде ценет.
Благодарам!

По неколку дена...
„Од истражувањето заклучивме дека средношколците кои слушаат хип-хоп и рап со слушалки подолго од 3 часа на ден, ќе имаат сериозни проблеми да положат математика на државна матура“.
:icon_mrgr:

И каква врска имаше математиката со музика?

Научно донекаде е потврдено дека личностите кои од мала возраст свират на некој инструмент имаат поголем коефицент на интелегенција. Неможе да поставам прашање, кој е вашиот коефицент на интелегенција, бидејќи голем број немаат направено, па затоа ја земав математиката како најблиску до теоријата.

Научно донекаде е потврдено дека личностите кои од мала возраст свират на некој инструмент имаат поголем коефицент на интелегенција. Неможе да поставам прашање, кој е вашиот коефицент на интелегенција, бидејќи голем број немаат направено, па затоа ја земав математиката како најблиску до теоријата.
Место IQ стави колку не бива за математика? Па ја најниска оценка си стаив пошто не ми иде, али тоа ме прави дебил со ниска интелигенција?

За цел спроведување едно истражување од едукациони цели, потребни ми се членови кои ќе пополнат една анкета. Анкетата е целосно анонимна. Ве молам одговарајте искрено. Анкетата се состои од 9 прашања.

Доколку се појави интерес, резултатите може да бидат објавени на форумов и да се покрене дискусија.

Линк:
https://www.surveymonkey.com/s/3NZHSKP

Вашиот придонес ќе биде ценет.
Благодарам!

Има пропуст во анкетава.
Свирите некој инструмент? Не
Наведете кој инструмент го свирите.... Е ај сега одговори да те видам :D Ставете опција таму - не свирам - или нека се губи прашањето, ако одговорот горе е Не

Има пропуст во анкетава.
Наведете кој инструмент го свирите.... Е ај сега одговори да те видам :D Ставете опција таму - не свирам - или нека се губи прашањето, ако одговорот горе е Не

Истиот проблем го има и кај жанр.

Оценка математика да ставам поправната или од тестот што добив? :D

Има пропуст во анкетава.

Пропустот е тоа што не ги читате добро прашањата.

Прашањето број 6 гласи:
АКО свирете некој инструмент, кој е тој?“

Прашањето не е задолжително и може да се прескокне.

ТОЧНО!
<--- Жив пример :P

Објави ги на крај резултатите тука. Баш ме интересира какви ќе бидат.
Се надевам дека анкетираните биле објективни при пополнување на анкетава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom