Концерт

• Креатор на темата Креатор на темата flashjuventus
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 мај 2013
Мислења
141
Поени од реакции
71
Локација
Скопје
Харис Џиновиќ и Амадеус Бенд предновогодишно во Скопје

На 21-ви декември, во Метрополис арената во Скопје, два спектакуларни концерта споени во една голема предновогодишна журка. Незаменливиот Харис Џиновиќ повторно пред македонската публика, во живо ќе ги отпее своите најголеми хитови. Најголемата балканска легенда на овој концерт, нема да биде сам. Сцената ќе ја дели со бендот кој што собира симпатии на цел Балкан – единствените и неповторливи Амадеус Бенд. Легендарните „Муштулук“, „Пусти ме“, „Позначеш ме“ на балканската легенда Џиновиќ во комбинација со модерниот звук на „Лажу те“, „Купи ме“, „Оверен“ и многу други на Амадеус бенд, ветуваат 5 часовна неповторлива забава.
Најголемата предновогодишна журка до 7-ми декември со ексклузивна цена на влезниците од 350 денари. Вип галерија – 600 денари, Вип партер – 700.
Резервации на телефон 078 96 99 98. Истите во претпродажба можете да ги најдете во: Југотон, Цвеќара Розе Веро 2, Камарад Рамстор и преку продажните мрежи на Купи карти за сè и МК Тикетс.1385333_369885853145182_1440531602_n.jpg
haris-dzhinovikj-i-amadeus-bend-prednovogodishno-vo-skopje

http://www.radiomk.com/haris-dzhinovikj-i-amadeus-bend-prednovogodishno-vo-skopje/#_

Кога ќе пораснам и ќе направам многу пари, сите вакви неверојатни, легендарни и неповторливи шабански музичари ги собирам на една ваква неверојатна, легендарна, неповторлива шабанска журка.
Абе цел Балкан ќе знае. И ќоро и сакато да дојде, коси да корнат два месеци пред настанот, едвај да чекаат!
И влезот ќе биде гага, да не се јадат луѓе што не можеле да си дозволат..

И им пуштам една ваква
nuclear-bomb-badger350.jpg

и чао пријатно.

Харис Џиновиќ и Амадеус Бенд предновогодишно во Скопје

На 21-ви декември, во Метрополис арената во Скопје, два спектакуларни концерта споени во една голема предновогодишна журка. Незаменливиот Харис Џиновиќ повторно пред македонската публика, во живо ќе ги отпее своите најголеми хитови. Најголемата балканска легенда на овој концерт, нема да биде сам. Сцената ќе ја дели со бендот кој што собира симпатии на цел Балкан – единствените и неповторливи Амадеус Бенд. Легендарните „Муштулук“, „Пусти ме“, „Позначеш ме“ на балканската легенда Џиновиќ во комбинација со модерниот звук на „Лажу те“, „Купи ме“, „Оверен“ и многу други на Амадеус бенд, ветуваат 5 часовна неповторлива забава.
Најголемата предновогодишна журка до 7-ми декември со ексклузивна цена на влезниците од 350 денари. Вип галерија – 600 денари, Вип партер – 700.
Резервации на телефон 078 96 99 98. Истите во претпродажба можете да ги најдете во: Југотон, Цвеќара Розе Веро 2, Камарад Рамстор и преку продажните мрежи на Купи карти за сè и МК Тикетс.Прегледај го приврзокот 77751

http://www.radiomk.com/haris-dzhinovikj-i-amadeus-bend-prednovogodishno-vo-skopje/#_

Иште не си ниту полнолетен, а веќе си сељак. Замисли што ќе биде од тебе кога ќе пораснеш. Те знаат дома што слушаш?

Иште не си ниту полнолетен, а веќе си сељак. Замисли што ќе биде од тебе кога ќе пораснеш. Те знаат дома што слушаш?
секој има свој стил на музика..треба да ја запознаеш личноста па да процениш дали е сељак.. 2-ро сељак е личност што има вулгарно однесување...

Што убава наша музика си имаме, а ни носат вакви ѓубриња. Уште па ги најавуваат како кој знае кој ќе доаѓа.

Стрелање.
Зарем е битно кој каква музика слуша? јас лично слушам и македонско и српско.Ако е до стрелање треба да се стрела цела Македонија..Бидејќи цела маќедонија слуша странска музика без разлика било од соседна држава или подалеку..
и ако може оној кој не му се допаѓа објавава нека не коментира.Имате тема критики турбо фолк па таму искажете се.

Зарем е битно кој каква музика слуша? јас лично слушам и македонско и српско.Ако е до стрелање треба да се стрела цела Македонија..Бидејќи цела маќедонија слуша странска музика без разлика било од соседна држава или подалеку..
и ако може оној кој не му се допаѓа објавава нека не коментира.Имате тема критики турбо фолк па таму искажете се.

Да, странска музика, ама турбо фолк? Под странска музика може да набројуваме милиони квалитетни бендови кои вредат 10 пати повеќе од бљуветиниве. И верувај, мене ме здоболе уво кој што слуша. Сами си штетите и се ограничувате со музикава.

Да не ти ја уништувам драгоцената тема, слободно договарајте се за журкава. :D

ПС. МаЌедонија:unsure:

1. Повеќе теми имаш отворено на форумов отколку мислења што имаш.
2. Правописот ти е за никаде.
3. Темава не ти е на соодветно место.

Мој совет, одмори со темиве оти можи и бан некој да ти додели.

1. Повеќе теми имаш отворено на форумов отколку мислења што имаш.
2. Правописот ти е за никаде.
3. Темава не ти е на соодветно место.

Мој совет, одмори со темиве оти можи и бан некој да ти додели.
фала за совет доколку е добронамерен.

Да, странска музика, ама турбо фолк? Под странска музика може да набројуваме милиони квалитетни бендови кои вредат 10 пати повеќе од бљуветиниве. И верувај, мене ме здоболе уво кој што слуша. Сами си штетите и се ограничувате со музикава.

Да не ти ја уништувам драгоцената тема, слободно договарајте се за журкава. :D

ПС. МаЌедонија:unsure:
не е се до вредности/пари.. она што те исполнува тоа ќе го слушаш... совет:почни да ги поштуваш сите стилови на музика. не штети
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 20:33 ---
случајно налетав на евент.. па еве кој мисли да иде https://www.facebook.com/events/1407222539513002/?ref=22 -елементал.. 15год

Амадеус влегле у некој нов стил изгледа:tapp:

Друже, вака. Ама ич кур да не ти чуе за овие гомна што јадат. Терај си, убаво што ја отвори темава, немав видено дека ќе доаѓаат. Одлична комбинација на изведувачи, браво за темата :)

Кога ќе пораснам и ќе направам многу пари, сите вакви неверојатни, легендарни и неповторливи шабански музичари ги собирам на една ваква неверојатна, легендарна, неповторлива шабанска журка.
Абе цел Балкан ќе знае. И ќоро и сакато да дојде, коси да корнат два месеци пред настанот, едвај да чекаат!
И влезот ќе биде гага, да не се јадат луѓе што не можеле да си дозволат..

И им пуштам една ваква

и чао пријатно.
Ти не знаеш што е шабанско, а бомба ќе пушташ. Пази да не се самобомбардираш.

А ти полнолетен, а сељак.
Што убава наша музика си имаме, а ни носат вакви ѓубриња. Уште па ги најавуваат како кој знае кој ќе доаѓа.

Стрелање.
Аут од темава ако не ти се свиѓа. Кој си ти да нарекуваш ѓубре некој?

И сите други, ако не ви се бендисува не коментирајте.

Уфф ама ме нервират луѓе ко вас, ко ја да доаѓам на теми за музика што не ми се свиѓа за само гомна да јадам. Мрш ајде.

Друже, вака. Ама ич кур да не ти чуе за овие гомна што јадат. Терај си, убаво што ја отвори темава, немав видено дека ќе доаѓаат. Одлична комбинација на изведувачи, браво за темата :)

Ти не знаеш што е шабанско, а бомба ќе пушташ. Пази да не се самобомбардираш.

А ти полнолетен, а сељак.

Аут од темава ако не ти се свиѓа. Кој си ти да нарекуваш ѓубре некој?

И сите други, ако не ви се бендисува не коментирајте.

Уфф ама ме нервират луѓе ко вас, ко ја да доаѓам на теми за музика што не ми се свиѓа за само гомна да јадам. Мрш ајде.

фала богу еден што ме подржува... Милиони слушаат ова а срам им е да кажат...

Ок концертов, навикнавме на вакви "најголеми хитови" настани, ама зошто побогу се нашминкани ко магионичари овие петорицава?

Ок концертов, навикнавме на вакви "најголеми хитови" настани, ама зошто побогу се нашминкани ко магионичари овие петорицава?
Не си го гледал спотот на хитoт што им искочи пред година-две :)

Али не, за овој албум малце го сменија стилот, и на други песни се слични.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom