Која раса во WoW ви е најдобра ?

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување

Која раса е најдобра во WoW ( World of Warcraft ) ?

• Human

Гласови: 28 16,9%
  • Nightelf

Гласови: 27 16,3%
  • Dwarf

Гласови: 6 3,6%
  • Gnome

Гласови: 7 4,2%
  • Draenei

Гласови: 8 4,8%
  • Undead

Гласови: 26 15,7%
  • Tauren

Гласови: 9 5,4%
  • Orc

Гласови: 15 9,0%
  • Troll

Гласови: 11 6,6%
  • Blood Elf

Гласови: 29 17,5%

• Вкупно гласачи
    166

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Веб-сајт
sportdenes.com
Која раса во WoW ( World of Warcraft ) ви е најдобра. Мене лично ми се Draenei.
А вас ?

pa moram da kazam deka ja ko ke si zeam oficial ke igram na blood elf samo glupo sto skokaat i nemaat mn kul mount

jas si igram luge (human) eve zasto zasto najbolji se :kesa: em human em paladin

Morbidnio напиша:
pa moram da kazam deka ja ko ke si zeam oficial ke igram na blood elf samo glupo sto skokaat i nemaat mn kul mount
малце зафркнати се blood elf, како некој дечиња ми изгледаат, глупаво ги имаат направено овие од Blizzard. А mount-от не им го имам видено, за Draenei знам, слон имаат, а за овие не знам. :)

ZIKS напиша:
малце зафркнати се blood elf, како некој дечиња ми изгледаат, глупаво ги имаат направено овие од Blizzard. А mount-от не им го имам видено, за Draenei знам, слон имаат, а за овие не знам. :)

pa da ti objasnam kako guster ne mi teknuva zborot ama pak tie se "hordska" verzija od night elf koi mi se omileni od aliance

Da ne imas mala greska...imas Hunter vo anketa :)
Inace najomilena rasa mi e nightelf

Ddime напиша:
Da ne imas mala greska...imas Hunter vo anketa :)
Inace najomilena rasa mi e nightelf

Приметив и јас па сменив :)
Во ред е сега.

Morbidnio напиша:
pa da ti objasnam kako guster ne mi teknuva zborot ama pak tie se "hordska" verzija od night elf koi mi se omileni od aliance

Гуштер мислиш на маунтот? :)

Bloodelf mount

09ts5.jpg

inaku po logikata deka najkul mi bea NE od alijancata mene mi se super BE(bidejki ja sum poveke tip od kaj hordata :))

c c c lepota be, ushi golemi, lichat ko legolas, da gi gledash i orgazam da dozivuvash....abe brkajte rabota, ORC FTW!!!! zeleno gadno kopile sho tepa sve pred nego so sekircheto zakon voice emotes, zakon movements, volche za mount, zakon damage...

Tauren rulzzzzz i BloodElf-ite isto taka :)

Најфаца ми се дворфојте, хантер играм моментално дворф на Спајнбрејкер. Нема пофаца.

П.С. Ако има некој на спајнбрејкер виспнете на Babamulon ;)

Najdobra za mene se novive dranei a dwarphovite se debeli i ne mi se svigaat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom