Кој собере повеќе пластични шишиња , оди на екскурзија...

• Креатор на темата Креатор на темата sankerce
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро е ова.Јас летово во Охрид кога бев,Пако Мак имаа акција,чинам на градиште беше.Ако собереше 3 лименки,ливче за пијачка гратис.Имаше мн лименки и шишиња по плажа,да видиш за рок од пола саат,плажата чист,суза :D

И ние собиравме, ама тоа си беше акција на одделението.
Заедно со учителката, секој месец ја ,,чешлавме,, населбата.
Денес сум и благодарна, ми всади во глава дека отпадок не се фрла на улица.
Полна ми е ташната со хартивчиња, кои не сум можела во моментот да ги фрлам зошто немало канта, ама на улица не фрлам.
Затоа, поздрав за акцијата, и покрај екскурзии, кафани, бесплатни материјали и што ти не.

Ова ми личи ко она .. нема кој друг па ајде дечкиве нека собираат шишиња, за да ги поттикнеме ќе им направиме еднодневна екскурзија до ХХ место, само тие нека ги соберат шишенцата пошо нема кој од другите. Колку е добро толку е и безвеза.

Многу е добро ова,ама глупото е што излева како да ги уценуваат со екскурзија мајка му стара,која според мене е задолжителна (барем јас кај што сум учел се знаеше воа кое одделение каде се носат децата).

Незнам дали имат некои лоши намери и полне некој пари (тоа секако) ама колку толку барем децата ќе им остане нешто,дека треба да се рециклира,и да не се фрла насекаде отпад.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom